Ahoj, pojedeme v únoru na Kubu a koupili jsme letenky zpátky Havana - Miami a Miami - Praha, chceme tam být pár dní, máme i ubytování. Myslela jsem, že ty restrikce a všechno platí pouze pro cesty z USA na Kubu. Znejistěla jsem, když jsem četla, že někomu letecká společnost AA stornovala letenky směrem Havana-Miami. Má někdo zkušenost s tímto přeletem? Musíme na nějaké stránce vyplnit důvod cesty? Z American airlines nám žádná informace nepřišla, psala jsem jim i přes kontaktní formulář, zatím bez odpovědi. Díky moc. .

Z Havany do Miami

Založila ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Ahoj, pojedeme v únoru na Kubu a koupili jsme letenky zpátky Havana - Miami a Miami - Praha, chceme tam být pár dní, máme i ubytování. Myslela jsem, že ty restrikce a všechno platí pouze pro cesty z USA na Kubu. Znejistěla jsem, když jsem četla, že někomu letecká společnost AA stornovala letenky směrem Havana-Miami. Má někdo zkušenost s tímto přeletem? Musíme na nějaké stránce vyplnit důvod cesty? Z American airlines nám žádná informace nepřišla, psala jsem jim i přes kontaktní formulář, zatím bez odpovědi. Díky moc.

0

Ahoj! My s manzelkou sme leteli Miami-Havana a o 12 dni neskor Havana-Atlanta (aj ked povodne to malo byt Miami no kvoli Irme sme to museli zmenit). Boli to dve samostatne letenky. Tam American Airlines, spat Delta airlines. Nikde, ani pri ceste tam a uz vobec nie pri ceste naspat neboli ziadne problemy ani nic podobne.

0 Citovat

super :) to velmi rada počujem. Vyplnovali ste pred letom volačo cez internet? Dajaky formulár s účelom cesty alebo tak?

0 Citovat

Pred odletom nie. Na letisku v Miami sme vypisovali dovod cesty na Kubu atd. Na ceste do statov uz by standardne tu karticku....

0
3 reakce