Zdravim,stala se nam takova neprijemnost.Najeli jsme na roztekly asfalt a sedreli jsme se na skutru.Uz jsme po osetreni z nemocnice.Ted nas ceka platba za podreny skutr.Jsme pojisteni u spolecnosti truetraveller.Chtek bych se zeptat,jestli nekdo nevi,zda takoveto udalosti pojisteni od teto firmy zahrnuje.Na papir nam v nemocnici napsali jen sumu za osetreni.A chlapek nam od skutru nam asi napise take cokoliv,tak se chci zeptat,co s tim.Jestli s tim nemate nekdo zkusenost.Dekuji .

Pád na skútru – nehoda a jak řešit

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

8 reakcí

Zdravim,

stala se nam takova neprijemnost.Najeli jsme na roztekly asfalt a sedreli jsme se na skutru.Uz jsme po osetreni z nemocnice.Ted nas ceka platba za podreny skutr.

Jsme pojisteni u spolecnosti truetraveller.Chtek bych se zeptat,jestli nekdo nevi,zda takoveto udalosti pojisteni od teto firmy zahrnuje.

Na papir nam v nemocnici napsali jen sumu za osetreni.A chlapek nam od skutru nam asi napise take cokoliv,tak se chci zeptat,co s tim.Jestli s tim nemate nekdo zkusenost.

Dekuji

0

no to ma mrzi, dufam ze budete ok. ale nemal by si namiesto cakania odpovede na fore kontaktovat poistovnu? ti asi budu najlepsie vediet ... maju aj online chat.

0 Citovat

pre dobro tvoje a tvojej penazenky dufam, ze sa ti to stalo niekde, kde mas na skuter papiere.

0 Citovat

Tak teoreticky CDW excess. Ale to asi nehrozí...

edit: Prakticky ne...

0 Citovat

A proč se nepodíváš do pojistných podmínek, které máš určitě stažené v mobilu nebo vytisknuté? Tam máš jak krytá rizika, tak výluky, tak podmínky pro vznik nároku na plnění. Ve FAQ na webu píšou ohledně krytí škod na motorce toto: "Yes. On the basic Traveller Activity Pack you can ride a Motorbike "on road" under 125cc when you’re away, as long as you hold an appropriate licence valid in your country of residence and wear a crash helmet, you are covered medically. " Podrobnosti a postup při claimu najdeš právě v pojistných podmínkách.

0 Citovat

Než to nahlásíš pojišťovně, tak si nastuduj smlouvy, ať víš přesně, jak to říct. Jedno slovíčko v nahlášení je dost často rozdíl, jestli ti to proplatí nebo ne.

0 Citovat

Prvně, kde ke škodné události došlo? Poté, je tohle jediné pojistka – žádné další cestovní pojištění nemáš, ani ke kartě?

0 Citovat

To naštve, mno a není možnost objednat díly sam, třeba zde: https://scooter-tuning.cz/ možná to bude levnější než napíše ten pán?

0 Citovat

Denny, umíš číst? Tak se podívej na data příspěvků:-)

0
8 reakcí