Ahoj,Zajímalo by mne pokud si koupím zpáteční letenku do New Yorku (10k) Přičemž cestou tam budu mít jediný přestup ve Philadelphii, je nějaká šance ve Philadelphii rovnou vystoupit i s velkým odbavením zavazadlem? Moje první kroky v americe totiž povedou právě do Philadelphie a proto by mi to ušetřilo čas v autobuse i peníze. Stejná letenka z Prahy do Philadelphie stojí 35k :D ... už jsem podobnou věc udělala tady v Evropě samozřejmě pouze s příručním zavazadlem a tak si neumím představit jestli je to vůbec legální a nebo by potom byl problém třeba na imigračním při vstupu do usa atd... omlouvám se pokud je to hloupý dotaz:)) dik .

Vystup pred cilem cesty

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

@tonic: Berme to z té lepší stránky. Tato paní se ptá před tím, než takovou letenku koupí, na rozdíl od kupy jiných dotazů, kde takovou letenku nejdřív koupím, a pak se teprve ptají a diví ;-)

0 Citovat

to ano, len som si tak teleshoppingovo zafantaziroval, ked som videl zmienku o Philly za 35k :))

0 Citovat

Tak za let v C by to byla cena obvyklá...

0 Citovat

ja som letel na sedadle 17C a cena bola ovela nizsia

0 Citovat

Protože tobě to politicky myslí.

0 Citovat

Ty jo, tak to já poslední dobou samá eFka jako 23F.

0 Citovat

Moc nechápu kam tato diskuse smeruje? Neřekla jsem že se nedá najít levnější letenka. Pouze jsem poukázala na paradox toho že pokud si koupím letenku až do New Yorku a zpet tak stoji 10k. Pokud bych si koupila úplně ten stejný let pouze do Philadelphie jednosměrný bude stát teď už 39k. Potřebuji odletět 17. nebo 18. května - tím jsem limitována. Když tam vidím ten přímý let z Prahy do Philadelphie chtěla jsem to nějak vymyslet. Tot vse...

0 Citovat

Ten paradox je obecně známý. Jestli mohu doporučit, kupte si letenku do Newarku (EWR) odkud se z letiště do Philadelphie (30. ulice) dostanete vlakem za 120-140 minut a 18 US$. www.njtransit.com

Napíšete kdy se vracíte, ale s odletem 17.5. a návratem za 7-10 dnů vychází na nějakých 10,500 Kč.

Pro srovnání: jen cesta metrem z JFK na Manhattan trvá asi 90 minut.

0 Citovat

Vracim cca 11.6., kouknu na to:) dekuji

0 Citovat

Zkuste anonymní režim v prohlížeči, nejlépe z jiného počítače. Zůstane cena stejná?

0 Citovat

z Prahy praimo do Philly a naspat cez Londyn z JFK za nejakych 15-16000 CZK, co len tak rychlo pozeram, presne na vase datumy. to mi vobec nepride ako zly deal - bagaz a kratky prestup cestou naspat.

0