Ahoj cestovatelé, jakou používáte offline aplikaci pro sdílení nákladů s přáteli na cestách? Jakub .

Offline aplikace pro sdílení nákladů

Založil ve fóru Co se nevešlo

14 reakcí

Ahoj cestovatelé, 


jakou používáte offline aplikaci pro sdílení nákladů s přáteli na cestách? 


Jakub

0

Offline a sdílení nejde moc dohromady. Buď se to musí sdílet až po wifi, nebo ihned pomocí nějaké adhoc wifi sítě či bluetooth. Jinak např. Uber by měl umět rozdělit náklady za jízdné mezi více lidí.

0 Citovat

Jakub asi neměl na mysli sdílet okamžitě, ale jen evidovat i offline. Normálně používám Settle Up (dříve dlužníček), ale právě u něj jsem na Kubě zadrhla, protože mi nechtěl založit novou skupinu offline... Nevím, jestli pak už jde offline přidávat položky, ale min to založení nejde... :(

0 Citovat

Excel :)

0 Citovat

jenže k tomu excelu je nutný moc přemýšlet, když člověk pokaždý neplatí za všechny a v různých měnách.... :D

0 Citovat

Já používám Splitwise. Náklady je možné do aplikace zadávat průběžně i když jste offline, a když se připojíte, transakce se sesynchronizují a chytře rozpočítají. Umí všechny možné měny, kategorie a je zdarma. 

0 Citovat

Spendee

0 Citovat

My jsme dávali peníze na hromádku, náklady se platily z hromádky a zbytek se zase rozdělil. Funguje i bez elektřiny.

0 Citovat

Na chaty, rozne akcie a pod. pouzivame s kamaratmi excel. V riadkoch su jednotlive zaplatene sumy aj s tym kto a za co to platil, v jednotlivych stlpcoch su mena ludi v partii. Ked nieco zaplatis, spravis novy riadok s nakladom a potom oznacis za ktorych ludi si platil. Do samostatneho sheetu sa potom rozpocita ku kazdemu cloveku kolko celkovo dlzi. A samozrejme je tam jeden sheet kde su kurzy a automaticky sa prepocita na Kc pokial je to v inej mene. Ked budem mat cas, mozem to sem hodit, ale budem to musiet trocha priposobit verejnosti :)

0 Citovat

Už několik let nedám dopustit na Settle Up :).

0 Citovat

Navic Excel se da sdilet i offline. Muzete si to predavat treba na flashce :)

0 Citovat

Tricount

0 Citovat

Lukáš Horák napsal(a):

Spendee


Také doporučuji. Používám od října 2015 a poctivě zapisuju každou Kč :-) Propojení mobil, tablet a přístup i kdykoliv z webu. Měla by jít vytvořit sdílená peněženka. Jednoduchá aplikace, kde je snad vše. Testoval jsem 7 aplikací a tahle je přejela o parník.

0 Citovat

Pouzival som Dluznicek, ale po Settle up je to des bes. Asi pred mesiacom som hladal nahradu, otestovanych cca 10 aplikacii a Abcba - Group expenses

 jednoznacne najintuitivnejsie. Na dovolenke fungoval skvele
0 Citovat

Jezděte sami a máte po starostech. Na to pak stačí i editor SMSek ;-) Nebo s mici jako padrino a taky nebudete řešit sdílení nákladů.

0
14 reakcí