:-) .

SIM karty s daty v USA? Ahoj, letíme s přítelem za 2 měsíce do USA (na 10 dní), máme vše vyřešeno, krom jednoho problému - koupě

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

14 reakcí

:-)

0

https://prepaid-phones.t-mobile....ns/tourist

0 Citovat

Pekný názov témy

0 Citovat

tonic napsal(a):

Pekný názov témy

Jo slušný souvětí

0 Citovat

Ale na druhú stranu, clickbait na jednotku

0 Citovat

Máte s tými t-mobile sim kartami niekto skusenosti? Pokaiaľ si kupim tu za 50 usd, tethering funguje dobre? Vedia sa pripojiť štyria s tým, že rýchlosť je obstojná? Píšu, že by mala byť 3G ale či je to aj pravda...

0 Citovat

Muj oblibeny server s hromadou ifnormaci o zahranicnich SIM a tarifech

https://prepaid-data-sim-card.fa...ted_States

Clovek si pocte, ale nakonec vybere dobre :) Neni nutne brat ofiko T- Mobile, reselleri byvaji vyhodnejsi. Na druhou stranu, je dobry vybrat nekoho, kdo ma alespon v kazdem vetsim meste pobocku pro pripad problemu s funkcnosti. Asi pred 4 lety jsme vzali simky od Lycamobile a ty data nejak obcas sly a obcas ne, pomoci jsme se nedovolali, v obchodech Tmobile se tvarili, ze ty simky vubec neznaji.

Jinak je asi rozumnejsi vzit pro kazdeho simku s omezenym tarifem, nez sdilet jednu s neomezenym. Zalezi asi na typu "zajezdu", ale my vetsinou nejsme celou dobu od sebe na vzdalenost dosahu mobilniho hotspotu a clovek si chce obcas zavolat mezi sebou :)

0 Citovat

No našiel som napr. od T-mobilu unlimited data aj volania oficialne v t-mobile za 60usd. A na ebayi tiež niekto predáva T-mobile kartu tiež všetko unlimited za 24usd. Sa mi zdal dosť velký skok medzi cenami. Je to podla teba v poriadku?

0 Citovat

Já co si pamatuju pár let zpět, tak pokrytí tmobile bylo kolem SF oukej, ale jak člověk odjel trochu dál (nemyslím do pouště, prostě do dalších měst), tak to byla spíš katastrofa. Nevím, jak to je teď, ale minimálně bych si to zkontroloval.

0 Citovat

Nějaké doporučení vhodného operátora na Havaji?

0 Citovat

Kam na Havaj? Měl jsem T-Mobile a Verizon na Big I, Maui, Kauai i Oahu a jako všude v USA, jakmile člověk jen zlehka opustí hustě obydlenou oblast, tak bída, třeba Road to Hana je téměr bez signálu, stejně jako 80% okružní silnice okolo Maui, ale to je vlastnost tamnějšího pokrytí, které je s evropským zcela nesrovnatelné, mapám pokrytí doporučuji moc nevěřit, člověk zvyklý na naše podmínky se napoprvé dost diví😂

0 Citovat

V USA z hlediska pokrytí dává smysl jedině AT&T, ostatní operátoři jsou sice podstatně levnější, ale pokrytí je opravdu bída. 

0 Citovat

Tak úplně nejlepší pokrytí má Verizon, ale na něj je potřeba jejich telefon, který jsem si za pár šupů na ebay koupil, když jezdím prdele typu Severní Dakota, tak je Verizon nejlepší. AT&T má ve 4G pokrytí o několik procent lepší než T-Mobile(68% vs 62%), v 5G je lepší T-Mobile(37% vs 16%). Žádny jiný opravdu celostátní operátor v USA není. Většina turistů jede přes virtuály - Cricket, H20 Wireless(AT&T) nebo Lycamobile, Ultra, Boost, Metro(T-Mobile).

0 Citovat

s0ny napsal(a):

Nějaké doporučení vhodného operátora na Havaji?

Lycamobile, 15gb Za 39usd, pokryti v pohode. Da se koupit ve vetsine abc stores v honolulu (mistni obdoba 7eleven), mam to ve starym telefonu jako hotspot a funguje bez problemu

0 Citovat

V roce 2018 koupena datová sim AT&T v San Franciscu na pobyt v Kalifornii a okolí. Přes údajně nejlepší pokrytí, signál na některých místech nebyl nebo velice mizerný např. velká část Highway 1 (Big Sur) nebo NP Joshua Tree.

0
14 reakcí