Ahoj, máme rezervované auto přes GoldCar v Itálii v Bari od 4.7. od 22:30hod do 10.7. do 21:00hod a zjistili jsme, že si ho nemůžeme půjčit jelikož nemáme kreditní kartu, kterou pro půjčení vyžadují. Rezervace nejde zrušit a nechceme aby zbytečně propadla, ale šlo by změnit jméno, takže bych se chtěla zeptat jestli někdo nemá zájem o půjčení auta, jedná se o skupinu C, economy například Peugeot 208. Na ceně se určitě domluvíme :) .

Nabídka auta v Bari 4.7.-10.7.

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Ahoj, máme rezervované auto přes GoldCar v Itálii v Bari od 4.7. od 22:30hod do 10.7. do 21:00hod a zjistili jsme, že si ho nemůžeme půjčit jelikož nemáme kreditní kartu, kterou pro půjčení vyžadují. Rezervace nejde zrušit a nechceme aby zbytečně propadla, ale šlo by změnit jméno, takže bych se chtěla zeptat jestli někdo nemá zájem o půjčení auta, jedná se o skupinu C, economy například Peugeot 208. Na ceně se určitě domluvíme :)

0

Goldcar říkáte...

0 Citovat

To budete muset dát zadarmo a ještě doplatit aspoň 10 tisíc, aby to někdo vzal. 

0 Citovat

To sa ešte dá niekde booknut auto niekde bez možnosti zrušenia zdarma 24-48 hodín pred začiatkom prenájmu? Alebo to bol nejaký Ofran.cz :))

0 Citovat

twe, to je deal... Goldcar v Africe, jestli do toho někdo půjde, má u mě láhev Centenaria.

0 Citovat

Buďte rádi, že tu kreditku nemáte a necháte rezervaci propadnout. Ušetříte tím spoustu peněz o které by vás Goldcar okradl. 

0
5 reakcí