Dobrý den. Má prosím někdo zkušenost s tímto zprostředkovatelem?Cenově mě vychází líp než Rentalcar, včetně nabízeného pojištění.  Půjčit přímo na místě si kvůli jazykové "vybavenosti" a času (pozdní přílet) netroufám.Už jsem si od nich objednal nanečisto, protože jsem pak zjistil, že místní pobočka vybrané půjčovny má hrozné recenze, tak jsem to zrušil. Naštěstí bez problémů, jen v neděli jsem se nedovolal.Trochu mě ale odrazuje skoro nulové recenze v ČR, většinou (i tady na foru) se setkávám s nahodilým nadšeným hodnocením, které vypadá až moc jako reklama. .

Ofran.cz

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Dobrý den. Má prosím někdo zkušenost s tímto zprostředkovatelem?

Cenově mě vychází líp než Rentalcar, včetně nabízeného pojištění.  Půjčit přímo na místě si kvůli jazykové "vybavenosti" a času (pozdní přílet) netroufám.
Už jsem si od nich objednal nanečisto, protože jsem pak zjistil, že místní pobočka vybrané půjčovny má hrozné recenze, tak jsem to zrušil. Naštěstí bez problémů, jen v neděli jsem se nedovolal.
Trochu mě ale odrazuje skoro nulové recenze v ČR, většinou (i tady na foru) se setkávám s nahodilým nadšeným hodnocením, které vypadá až moc jako reklama.

0

Jo, jsou to největší podvodníci pod sluncem.

0 Citovat

Aniž bych chtěl polemizovat o pravdivosti toho tvrzení (proto se taky ptám), tak to nemá o nic větší vypovídající hodnotu, než už uvedené příspěvky, jak jsou skvělí. Nešlo by popsat, v čem byl problém?

Děkuju
0 Citovat

na forach sa objavuju iba komenty priamo od nich. a oproti inym portalom nevidim ziadnu pridanu hodnotu

0 Citovat

No tak třeba Fiat Panda - Sicílie, půjčovna Europcar (jen pro srovnání) cena o blbé 2 stovky levnější než přes Rentalcars, ale u Ofranu tvrdí, že je to včešte Super -CDW a S-TP + další řidič zdrama.

Právě ta samochvála je důvodem nedůvěry.

Jinak děkuju za názory, ale to raději vezmu přes ten Rentalcars, který jsem pochopil i partnerem Bookingu, se kterým mám jen dobré zkušenosti.

0 Citovat

no ono staci to pozriet napr. cez Wizzair, supnut si tam svoj WDC ucet a hned 10% dolu.

Napr. teraz ja si pozeram uz booknutu rezervaciu v Dubaji na november a Ofran ani nic nenajde.

vyzera to, ze oni spolupracuju len s par pozicovnami a mozno preto maju niekedy lepsie podmienky.

0
5 reakcí