Ahoj cestovatelé, máte zkušenost s půjčením vozu v Malaze bez kreditní karty? Pokud ano, tak u jaké společnosti a je to vůbec reálné? V ČR nemusí mít kartu ani řidič, stačí když je druhý s kreditkou u podpisu smlouvy, ale v cizině čtu, že karty musí být na jméno řidiče. Děkuji za tipy. .

Půjčení auta bez kreditky

Založil ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Ahoj cestovatelé, 

máte zkušenost s půjčením vozu v Malaze bez kreditní karty? Pokud ano, tak u jaké společnosti a je to vůbec reálné? V ČR nemusí mít kartu ani řidič, stačí když je druhý s kreditkou u podpisu smlouvy, ale v cizině čtu, že karty musí být na jméno řidiče. Děkuji za tipy.

0

přes rentalcar - record go

0 Citovat

Já jsem kreditku měl, ale Wiber, který na základě mé letošní zkušenosti v Malaze doporučuju (recenze má jedny z nejlepších a nízké ceny) bere i debetní karty viz jejich web: "We accept the following major credit cards: Visa and Mastercard  as well as Visa and Mastercard debit cards (except EC-Karte)."

Na to druhé píšou: "In those cases where the hirer of the vehicle is not the main driver, they must mandatorily contract our additional coverage, Top Cover."

0
2 reakce