Přátelé, nemáte někdo tip na půjčovnu aut na Santorini, která nevyžaduje kreditní kartu? Nikde v Řecku jsme s půjčením auta bez kreditky problém neměli, ale vždycky jsme auto půjčovali až na místě, protože jsme jeli s cestovkou a nepotřebovali jsme tedy auto už od letiště. Teď jedeme na vlastní pěst a rádi bychom měli auto hned po příletu. Předpokládám, že pokud jsou na letišti na Santorini nějaké půjčovny aut, asi nebudou zrovna levné (teď jsme objednali předem - s možností zrušení zdarma - přes booking to nejmenší auto za necelé 4 000 Kč za týden).  Edit: Dívala jsem se i na hromadnou dopravu a shuttle busy (co jsem vyčetla, je to jedno a to samé a žádný speciální shuttle bus na letiště neexistuje, ale klidně mě opravte), ale jejich jízdní řád je poněkud prapodivný a netuším, zda se v pozdně večerních hodinách vůbec někam dostaneme. Pokud máte někdo zkušenosti s jejich hromadnou dopravou, sem s nimi.   .

Půjčení auta na Santorini, busy z letiště do Perissy

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

6 reakcí

Přátelé, nemáte někdo tip na půjčovnu aut na Santorini, která nevyžaduje kreditní kartu? Nikde v Řecku jsme s půjčením auta bez kreditky problém neměli, ale vždycky jsme auto půjčovali až na místě, protože jsme jeli s cestovkou a nepotřebovali jsme tedy auto už od letiště. Teď jedeme na vlastní pěst a rádi bychom měli auto hned po příletu. Předpokládám, že pokud jsou na letišti na Santorini nějaké půjčovny aut, asi nebudou zrovna levné (teď jsme objednali předem - s možností zrušení zdarma - přes booking to nejmenší auto za necelé 4 000 Kč za týden). 

Edit: Dívala jsem se i na hromadnou dopravu a shuttle busy (co jsem vyčetla, je to jedno a to samé a žádný speciální shuttle bus na letiště neexistuje, ale klidně mě opravte), ale jejich jízdní řád je poněkud prapodivný a netuším, zda se v pozdně večerních hodinách vůbec někam dostaneme. Pokud máte někdo zkušenosti s jejich hromadnou dopravou, sem s nimi. 

0

Proboha, to už si nikdo nedokáže zjistit základní informace sám? Tak seď doma na prdeli a nikam necestuj.

0 Citovat

Koukám že tu někdo vstával prdelkou napřed ...

imdeeforever: Měli jsme v roce 2017 auto od https://eurodollar-santorini.gr/ a depozit nechtěli.


0 Citovat

Ahojte, autobusy jsme samozřejmě našli, ale doletíme později večer. Pravděpodobně nestihneme poslení bus. Moji polovičku napadlo napsat dotaz, jestli nemá třeba někdo spíš osobní zkušenost. Šlo nám spíš o tu kreditní kartu, nikdy jsme ji nepotřebnovali, tak jestli je nutné si ji vyřizovat. (Ať se jedná o Řecko, Thajsko atd..)

doctorex: Děkujeme za radu. :-)

0 Citovat

Bože je to jeden dotaz a hned vidím třeba tohle:


https://santorini-rent-a-car.com/


jenom nebýt línej....

0 Citovat

floodland napsal(a):

Bože je to jeden dotaz a hned vidím třeba tohle:


https://santorini-rent-a-car.com/


jenom nebýt línej....


Díky, já prolezl asi 6, na tuhle jsem nenarazil.

0 Citovat

na santorini ficia stvorkolky, na auto by som sa tam vykaslal.

0
6 reakcí