Mýty & fakta při cestách vlakem po ČR a střední Evropě
Odhaduju, že u ČD jsou cestující aspoň zvyklí si stěžovat (taky ČD na FB za kritiku hezky banují), kdežto u Ryanairu bych to tak optimisticky neviděl, poněvadž leckdo ani nezná směrnici EU 261/2004...
J&P
atd. řazení. Tak MÁV určitě na tom není stejně jako ČD. Já tedy v Maďarsku s MÁV nezažil za posledních x- let změnu řazení ani jednou (kategorie IC a EC) a to tam mám jen v roce 2024 více jak 20 jízd. To samé v Rakousku i když tam jezdím převážně jen úsek Linec - Vídeň (Railjety) a dál do HU.
Ale změnu řazení jsem nezažil ani třeba v Itálii či Portugalsku.
Zato s ČD jak už jsem psal snad každou třetí jízdu o Jižních expressech už jsem psal ,ale není to jen tam loni jsem si koupil třikrát lupen na Metropolitan a 2x místo jedničky oddílový šrot a jednou jednička ani nejela (to jsem přerezervoval na Regiojet).
Jo a vždy jak je nějaká mimořádnost ,tak průvodčího není moc vidět už několikrát jsem si ho musel ve vlaku vyhledat a vyžadovat odškodnění za nedodržení standartů. To bych tedy očekával ,že když zařadí staré áčko ze 70 let ,že to bude vydávat všem automaticky a ne jen tomu kdo si řekne.
Osobně se ani nedivím že ČD přichází o tratě (čerstvě třeba Západní expresy) jelikož jejich služby jsou za mě otřes!
Západní express je kvůli Němcům a bordelu na jejich straně. Co s tím mají ČD dělat, když každej jejich vlak přijede zpožděněj a pak se to jenom řetězí. A ano, jakmile je nějakej průser, tak průvodčí přestane chodit.
Ale tady ČD nepřišla jen o Praha – Plzeň – Mnichov ale hlavně o vnitrostátní Praha – Plzeň – Cheb (Františkovy Lázně).
ČD přišly o Praha - Plzeň - Cheb a Praha - Plzeň - Klatovy, spojení Praha - Mnichov se ještě nevysoutěžilo
Floodland:
Držitel In 100 má také nárok na odškodnění, ČD v tomto operují s termínem alikvotní denní částka a je tam rozlišena výše zpoždění 60 - 119 minut a 120 a více minut, maximálně pak 2 odškodnění za den.
lma napsal(a):J&P
atd. řazení. Tak MÁV určitě na tom není stejně jako ČD. Já tedy v Maďarsku s MÁV nezažil za posledních x- let změnu řazení ani jednou (kategorie IC a EC) a to tam mám jen v roce 2024 více jak 20 jízd. To samé v Rakousku i když tam jezdím převážně jen úsek Linec - Vídeň (Railjety) a dál do HU.
Ale změnu řazení jsem nezažil ani třeba v Itálii či Portugalsku.
Zato s ČD jak už jsem psal snad každou třetí jízdu o Jižních expressech už jsem psal ,ale není to jen tam loni jsem si koupil třikrát lupen na Metropolitan a 2x místo jedničky oddílový šrot a jednou jednička ani nejela (to jsem přerezervoval na Regiojet).
Jo a vždy jak je nějaká mimořádnost ,tak průvodčího není moc vidět už několikrát jsem si ho musel ve vlaku vyhledat a vyžadovat odškodnění za nedodržení standartů. To bych tedy očekával ,že když zařadí staré áčko ze 70 let ,že to bude vydávat všem automaticky a ne jen tomu kdo si řekne.
Osobně se ani nedivím že ČD přichází o tratě (čerstvě třeba Západní expresy) jelikož jejich služby jsou za mě otřes!
Když budu mít 20 jízd u ČD třeba na lince Praha - Vídeň - Graz, pravděpodobně taky nezažiju změnu řazení. Když budu mít pak 20 jízd u Jižních expresů nebo na lince Praha - Česká Třebová - Brno, tak je možné, že třeba v polovině cest budu mít smůlu na změnu řazení. 20 jízd je však na hodnocení málo. Ač se zdá, že třeba ČD neustále mění řazení, za celý rok v celkovém počtu spojů v rámci sítě to číslo není zase tak velké.
Záleží skutečně na lince, protože třeba různé linky v ČR pak mají dopravci vysoutezene za různých podminek, což má vliv i na výši sankcí. Někde se tedy musí hlídat řazení, protože by to bylo hodně drahé, jinde jsou na nějaké lince sankce tak nízké, že toho dopravce to nebolí a bude řešit problém jinde...
Pokud při mimoradnosti ve vlaku personál není vidět, obvykle to má své důvody. Pokud se pak vyloženě schovává a situaci řešit nechce, i to se bohužel děje a je pak nutné se na dopravce prostě obrátit se stížností. To už je pak prostě pochybení jednotlivce.
floodland napsal(a):Západní express je kvůli Němcům a bordelu na jejich straně. Co s tím mají ČD dělat, když každej jejich vlak přijede zpožděněj a pak se to jenom řetězí. A ano, jakmile je nějakej průser, tak průvodčí přestane chodit.
Tady je blbe, že si oba objednatelé, jak na české, tak německé straně, nastavili takové podmínky, že neplnění závazků není pro toho dopravce takový problém a nenutí ho to něco se sebou dělat. DLB je pak v tomto skutečně mistr, stačí se párkrát projet na německé straně a člověk okamžitě vidí, jaky přístup má personál, ochota, řešení situací ve vlaku, apod. Blbe je, že to nevypadá, že by se objednatele poučili a je riziko, že se podobný stav bude opakovat... ČD jinak tuto situaci mají snahu řešit, ale kompetence ČD konci tam, kde vlak přejede státní hranici.
Pokud pak při mimoradnosti personál ve vlaku není a cestující ignoruje, je třeba dopravce o tomto prostě informovat.
Patrik Č napsal(a):ČD přišly o Praha - Plzeň - Cheb a Praha - Plzeň - Klatovy, spojení Praha - Mnichov se ještě nevysoutěžilo
Je to pravda. Navíc se pravděpodobně ČD a RegioJet odvolaji a vítěz tedy ještě nemá výhru jistou. Ono to ještě může trvat, než si objednatel a vítěz podají ruce a smlouvu podepíšou, bude zajímavé to sledovat.
J&P napsal(a):Když budu mít 20 jízd u ČD třeba na lince Praha - Vídeň - Graz ..
Vy si z toho vždy vyberete co se vám hodí ,tak třeba MÁV loni zhruba 25 jízd (čárky si nedělám) na trasách
Vídeň - Gyor - Budapešť ,
Budapešť - Debrecen - Záhony ,
Budapešť - Székesfehérvár - Keszthely
Budapešť - Szombathely
A ani jednou změna řazení. Tak mi neříkejte ,že MÁV je na tom v tomto ohledu podobně jako ČD jak tvrdíte výše.
Navrch MÁV má u všech IC povinnou rezervaci tj. nehrozí přeplněné dobytčáky alá české pátky a neděle.
Za mě čím o více tratí ČD přijde tím lépe alespoň se třeba chytnou za nos a začnou to dělat lépe.
Pracuji s informacemi a zkušenostmi, které mám já. Pak jsou vase zkusenosti a ze jsou dobre, tim lepe přece. Já jen říkám, že změny řazení se dějí u MÁV podobně, jako u ÖBB, DB nebo ČD. Přesná čísla na srovnání nemáme, nelze tedy tvrdit, kdo plní řazení z těchto dopravců lépe a kdo hůře, vzhledem k rozdílnému počtu vypravenych spojů a velikosti dopravců by to mohla být zajímavá čísla.
Ať v ČR provozuje linky ten dopravce, který zaslouženě v soutěžích vyhraje. Čas a zpětná vazba cestujících ukáže, kdo plní své závazky dobře a kdo hůře. Já v tomto svého favorita, ale ani outsidera, osobně nemám.
Ahoj muzes poradit jevnejsi jizdne z letiste v Praze do stanice Tisnov muze byt i vice jizdenek v ramci IDS?
dekuji
-PID na 12 pásem za 120 Kč pro úsek letiště-Čáslav. Lze koupit buď na letišti nebo v aplikaci Lítačka. Pozor na omezenou časovou platnost 3 hodiny, je potřeba načasovat odjezd z letiště tak, aby se do něj vešla celá cesta.
-VDV celodenní za 150 Kč pro úsek Čáslav-Tišnov. Lze koupit u průvodčího ve vlaku.
kocist napsal(a):Ahoj muzes poradit jevnejsi jizdne z letiste v Praze do stanice Tisnov muze byt i vice jizdenek v ramci IDS?
dekuji
Výše uvedený tip na kombinaci IDS je dobra cena, já osobně bych volil PID za 40 Kč na cestu z letiště na nádraží a pak bych hledal levnou jízdenku Praha - Brno rychlíkem Vysočina, tedy vystoupil bych pak již v Tišnově. Co jsem mrknul, viděl jsem s předstihem cenu tou Vysočinou i za 295 Kč pro dospělého bez slevy na In karte a jine. Celkem o pár desítek korun dražší, ale za mě komfortnější varianta.
Deutsche Bahn - další sleva 20% na jízdenky (úterky, středy) z už tak výhodných Super Sprarpreis jízdenek za 17,99 Eur, tedy výsledná cena 14,39 Eur.
Koupit lze do 28.1.2025, platí pro cesty do 12.12.2025.
https://www.urlaubspiraten.de/so..._afternoon
Dobre, ale jak jsem se dozvedel, tak jde o cenu jizdenky pouze po Nemecku.
Uz drive me zaujaly uterni a stredecni jizdenky Freiburg - Praha (18,99 eur) nebo Freiburg - Brno (20,99 eur). Podobne jde najit i na odjezdy z Frankfurtu, Berlina apod.
J&P napsal(a):Výše uvedený tip na kombinaci IDS je dobra cena, já osobně bych volil PID za 40 Kč na cestu z letiště na nádraží a pak bych hledal levnou jízdenku Praha - Brno rychlíkem Vysočina, tedy vystoupil bych pak již v Tišnově. Co jsem mrknul, viděl jsem s předstihem cenu tou Vysočinou i za 295 Kč pro dospělého bez slevy na In karte a jine. Celkem o pár desítek korun dražší, ale za mě komfortnější varianta.
Komfortnější v čem? Jedná se o úplně stejnou cestu úplně stejným vlakem, jen za levnější cenu. Rovněž nechápu, proč kupovat jízdenku až do Brna. I do Tišnova jde koupit akční vázaná jízdenka. Ale níže než na 235 Kč bez in karty se mi dostat nepodařilo, takže IDS varianta je vždy výhodnější.
J&P je zřejmě pracovník ČD, co tam (jako všichni) nemá v pracovní době do čeho píchnout, tak se rozhodl si u zaměstnavatele šplhnout, a ovlivňovat diskusní fóra. Bohužel to neklaplo, protože všechny "mýty" o ČD se ukázaly být smutnou pravdou :-)
Dnes mi přišel mail od ČD, že zahájili provoz na nové trati do Gdaňsku. Což je super, z Brna by to bylo za 8,5 hod (přímý Flix to jede 12,5 hod), ale ČD neumí ani zjistit cenu, ani prodat jízdenku on-line. Proč?
No já vidím na zítra z Brna Svitavou / přestup na Baltic Expres v Ústí nad Orlicí za 1135 Kč. Na kdy to hledáš?
Na září. Že by to bylo tím? 1135 to by šlo, to je cca stejná cena jako Flixem. Jen mě ještě děsí ty 4 minuty na přestup v Ústí.
Září je moc daleko, myslím že to jde 3 měsíce dopředu.
Přestup v Ústí je samozřejmě rizikový, snad by šlo pohrat si s odjezdem něčím dřív z Brna.