Ciao. V květnu jedu do Itálie a na Orio al Serio - Bergamo bych se chtěl pujčit auto. Problém tkví v tom, že mi je 19 a všechny systémy vyžadují alespoň 20 let. Je možné se tomuto nějak vyhnout, či můžu do rezervačního systému zadat 20+ a pak na letišti to uhádat, že jsem tam zadával 19 nebo existuje jiný způsob, jak si pujčit auto? Řídím dobře, řidičák jsem získal na 1 pokus hned v 18 letech a už teď jsem najel něco přes 30 000km, takže si jsem absolutně jistý, že se nemůže nic pos*at, kromě té blbé rezervace. Díky za rady a hodně štěstí na cestách  .

Mladý řidič

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

1 reakce

Ciao. V květnu jedu do Itálie a na Orio al Serio - Bergamo bych se chtěl pujčit auto. Problém tkví v tom, že mi je 19 a všechny systémy vyžadují alespoň 20 let. Je možné se tomuto nějak vyhnout, či můžu do rezervačního systému zadat 20+ a pak na letišti to uhádat, že jsem tam zadával 19 nebo existuje jiný způsob, jak si pujčit auto? Řídím dobře, řidičák jsem získal na 1 pokus hned v 18 letech a už teď jsem najel něco přes 30 000km, takže si jsem absolutně jistý, že se nemůže nic pos*at, kromě té blbé rezervace. Díky za rady a hodně štěstí na cestách smiley

0

Záleží vždy na konkrétní půjčovně. Stačí se vždy podívat na Terms&Conditions. Například tady http://www.holidayautos.com hned první auto(půjčovna) umožňuje už od 18 (samozřejmě za příplatek mladého řidiče. Jinak na přímo na přepážce už toho moc neuhádáš.

0
1 reakce