Ahojte, potrebujem poradit ohladne listkov na MEGABUS. Je vobec mozne zakupit napr 3 listky vsetky za 1libru? Alebo to funguje tak ze prvy listok je za libru a dalsie su drahsie. Pretoze ked si pozriem lubovolny datum a zadam jedneho pasaziera tak je llistok za libru, akonahle zadam viac pasazierov listky stoja omnoho viac. Chceme si kupit 3 listky 26.9 Brussel> Amsterdam , 28.9 Amsterdam> Brussel. Momentalne je mozne kupa listku maximalne po datum 22.9 Chcem sa spytat par otazok: -je vobec sanca kupit vsetky 3 listky kazdy za 1libru? ak nie, akym sposobom je najvyhodnejsie kupit lisky (kupit kazdy zvlast, alebo zakupit jeden a nasledne dva atd... ) -vsimol som si ze megabus pridava kazdy jeden den nove listky na dalsi datum tzn. dnes je mozne kupit listok iba po datum 22.9 zajtra uz sa bude dat kupit na datum 23.9 (neviete o kolkej hodine pridavaju novy den? je to o 00:00 UK casu) dakujem za vsetky tipy. .

Megabus viac listkov za libru?

Založil ve fóru Autobusová doprava

1 reakce

Ahojte,
potrebujem poradit ohladne listkov na MEGABUS. Je vobec mozne zakupit napr 3 listky vsetky za 1libru? Alebo to funguje tak ze prvy listok je za libru a dalsie su drahsie. Pretoze ked si pozriem lubovolny datum a zadam jedneho pasaziera tak je llistok za libru, akonahle zadam viac pasazierov listky stoja omnoho viac.
Chceme si kupit 3 listky 26.9 Brussel> Amsterdam , 28.9 Amsterdam> Brussel. Momentalne je mozne kupa listku maximalne po datum 22.9
Chcem sa spytat par otazok:
-je vobec sanca kupit vsetky 3 listky kazdy za 1libru? ak nie, akym sposobom je najvyhodnejsie kupit lisky (kupit kazdy zvlast, alebo zakupit jeden a nasledne dva atd... )
-vsimol som si ze megabus pridava kazdy jeden den nove listky na dalsi datum tzn. dnes je mozne kupit listok iba po datum 22.9 zajtra uz sa bude dat kupit na datum 23.9 (neviete o kolkej hodine pridavaju novy den? je to o 00:00 UK casu)
dakujem za vsetky tipy.

0

Zkus koupit po jednom.. Jeden lístek za libru určitě není smiley

PS: Pokud jedeš mimo UK, rezervuj na německé verzi - měna v EUR.

0
1 reakce