Zdravím, nemáte někdo zkušenost s vrácením vozu na jiném místě než vyzvednutí? Chceme jet z NY do Chicaga v rámci multicity letenky a u většiny půjčoven je poplatek snad 300 dolarů za one way rent. Díky za radu .

One way půjčení auta USA

Založil ve fóru Půjčení auta

7 reakcí

Zdravím,
nemáte někdo zkušenost s vrácením vozu na jiném místě než vyzvednutí? Chceme jet z NY do Chicaga v rámci multicity letenky a u většiny půjčoven je poplatek snad 300 dolarů za one way rent.

Díky za radu

0

Jestli někdo nemá jinou zkušenost například...

0 Citovat

Některý RV rentals mívají promo na free one-way, tak byste si mohli vyřešit i ubytko.. Ale samo to bude dražší než obyč auto.

0 Citovat

Zkus se podívat na půjčení auta například ve Philadelphii. Většinou to vychází o moc lépe. Dá se tam dojet levně Megabusem a ten stojí přímo u nádraží, kde sídlí plno autopůjčoven.

0 Citovat

Nebo se zkusit poptat v "Drive Away", pokud tedy agentura funguje v miste vami pozadovaneho vyzvednuti a ma klienta, ktery potrebuje prevezt auto do mista vaseho cilu.

0 Citovat

ked som si raz dal namahu a precital si cele podmienky tych pozicovni v USA, tak tam bolo uvedene ze v ramci celej Kalifornie a Vegas a napriklad aj v ramci celej Floridy je to zdarma, ale medzi statmi, ktore su od seba tak vdzialene pochybujem, ze to bude bez poplatku pripadne za symbolicku cenu smiley

0 Citovat

Pošli mně přesně data od kdy do kdy, kde půjčit, kde vrátit a kategorii vozu. Třeba SZ. Pokud nepomůže Arno, nepomůže ti nikdo:-)

0 Citovat

Tak jsem udělal rezervaci u National Cars na Intermediate (Fusion) za 223 dolarů. Psal jsem na podporu a je to konečně cena včetně všech poplatků.

0
7 reakcí