easyBus nabízí 50% slevu na své jízdenky pro období únor - březen. Jednosměrné shuttly od 0.9 eur (Londýn Stansted, Gatwick i Luton a Paříž CDG). http://www.easybus.com/en/ .

easyBus

Založil ve fóru Autobusová doprava

10 reakcí

easyBus nabízí 50% slevu na své jízdenky pro období únor - březen. Jednosměrné shuttly od 0.9 eur (Londýn Stansted, Gatwick i Luton a Paříž CDG).
http://www.easybus.com/en/

0

Snažil jsem se najít spoj za akční cenu (z webovek jsem pochopil, že standardní cena začíná na 2 eurech), ale v termínu 19.3.- 22.3. mi vyběhly pro dané dny nejlevnější jednosměrné cesty za 3,95 EUR/os. , což mi jako 50% sleva nepřijde.. smiley

0 Citovat

Zapomněl jsem doplnit, že jsem hledal na trase CDG- centrum a zpět.

0 Citovat

Ahoj, ačkoliv na konci ledna, jízdenky jsem našla jen za 9.95 liber...je ještě šance, že se cena sníží před odjezdem a nebo se spíš vyprodají?

0 Citovat

Asi blbý dotaz...ale stačí když budu mít jízdenky od easyBus v Londýně pouze v mobilu nebo je musím mít vytištěné? na stránkách píšou must be printed, ale příjde mi divné, že v dnešní době by to nestačilo pouze ukázat elektronicky..

0 Citovat

ahoj vsem, 

nejak se mi nedari koupit jizdenky na prosinec ze Stanstedu - toto letiste vubec neni v nabidce easybusu o.O 
0 Citovat

prosinec ... takto na poslednu chvilu kupovat listky? :))

mozno nejaky error .. tiez tam nevidim to letisko .. alebo mozno sa pri sucasnej situacii stiahli

0 Citovat

toto spojeni prevzal National Express od easybusu

0 Citovat

Mám pocit, že mi přišel mail, že kvůli covidu, dočasně ruší většinu tras, tak to možná ještě neobnovili. On i National Express má zatím omezené spoje. Navíc mám pocit, že dřív šlo kupovat lístky jen určitou dobu dopředu. Myslím dva nebo tři měsíce, tak by na prosinec stejně ještě asi nebyly dostupné. Ale nechtěla bych kecat.

0 Citovat

ale pak by se dalo vubec vybrat STN.

0 Citovat

panda napsal(a):

toto spojeni prevzal National Express od easybusu

Převzal, ale jezdí ( možná už dojezdilo ) pod EasyBus značkou taky, takže se to dalo v pohodě koupit i přes toto a měly ty busy i oranžovou nálepku EasyBus na NE. 

0
10 reakcí