Ahoj, objevil jsem, že Direct pojišťovna vám kryje spoluúčast při půjčení auta až do výše 1000€. https://www.direct.cz/pro-media/tiskova-zprava/3 čili, chápu to tak, že si nemusíte draze platit plné krytí škod v půjčovně, ale necháte si jen základní krytí - což bývá s cca 800-1000€ spolúčastí. To by vám pak v případě problému měla česká Direct pokrýt. Např na 4 dny to stojí jen 24Kč, čili velká úspora oproti plnému krytí v půjčovně. vaše názory? máte s tím někdo zkušenost? .

Spoluúčast a pojistka

Založil ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Ahoj,
objevil jsem, že Direct pojišťovna vám kryje spoluúčast při půjčení auta až do výše 1000€. https://www.direct.cz/pro-media/tiskova-zprava/3
čili, chápu to tak, že si nemusíte draze platit plné krytí škod v půjčovně, ale necháte si jen základní krytí - což bývá s cca 800-1000€ spolúčastí. To by vám pak v případě problému měla česká Direct pokrýt. Např na 4 dny to stojí jen 24Kč, čili velká úspora oproti plnému krytí v půjčovně.

vaše názory? máte s tím někdo zkušenost?

0

Měl jsem takhle pojištěné auto na Mallorce. Abys mohl mít to pojištění spolúčasti tak musíš zároveň s tím vzít jejich cestovní pojištění, který je v porovnání s konkurencí relativně drahý. Nicméně i tak to pořád vyjde levněji než platit půjčovně plný krytí.

0 Citovat

Moc si nedovedu představit, že když urazím zrcátko nebo nakřápnu nárazník, že budu volat policii... zvlášť v cizině.

0 Citovat

Pokud máš auto z půjčovny a nechceš to platit, tak voláš policii vždy.

0 Citovat

Jasně, to máš pravdu, nemyslel jsem situaci, kdy do nacouváš třeba do sloupku, ale pokud je v tom někdo/něco druhý, což je ale skoro vždy.

0 Citovat

To je samozřejmé, já jsem právě myslel ty situace, kdy jsem jediný účastník drobné nehody... to jsou ty odřené nárazníky, ťukance apod.

0
5 reakcí