Ahoj, ve středu letíme do Manchesteru, kde budeme až do neděle. Rádi bychom si udělali i výlet do Chesteru a Liverpoolu, vlakem. 1. Na wikitravelu píšou, že bookovat dopravu z letiště do města dopředu netřeba. Zde nabízí až 50% úsporu. Nevíte někdo, jestli to má smysl nebo zda se stejně reálně nic neušetří stejně jako třeba na Gatwicku, kde se taky snaží prodat lístek do města dopředu? 2. Je v Anglii něco jako zvýhodněná vícedenní jízdenka? Budeme mít (vč. letiště) tři zpáteční jízdy, tak jestli se dá něco ušetřit. Operuje zde Northern a Transpennine, takže kompatibilní mezi oběma by to, předpokládám, také nebylo... Díky za případné rady od zkušenějších. D. .

Vlakem v Anglii

Založil ve fóru Železniční doprava

1 reakce

Ahoj,

ve středu letíme do Manchesteru, kde budeme až do neděle. Rádi bychom si udělali i výlet do Chesteru a Liverpoolu, vlakem.

1. Na wikitravelu píšou, že bookovat dopravu z letiště do města dopředu netřeba. Zde nabízí až 50% úsporu. Nevíte někdo, jestli to má smysl nebo zda se stejně reálně nic neušetří stejně jako třeba na Gatwicku, kde se taky snaží prodat lístek do města dopředu?

2. Je v Anglii něco jako zvýhodněná vícedenní jízdenka? Budeme mít (vč. letiště) tři zpáteční jízdy, tak jestli se dá něco ušetřit. Operuje zde Northern a Transpennine, takže kompatibilní mezi oběma by to, předpokládám, také nebylo...

Díky za případné rady od zkušenějších.

D.

0

Vyzkouzsej Saveaway ticket od Merseytravel (regionalni dopravny podnik), jiz nic moc levnejse ne vyhledas. Pre Liverpool stoi 3,90£, pro cely region: 5,20£. Plati do Chesteru, Liverpoolu, a na pul cesty Liverpool - Manchester (od Manchesteru do Newton le Willows je nutne koupit jinu jizdenku). Pre Manchester, pokud jste ve 2, a bude to vikend - za 8 liber koupite jizdenku na cesty mezi 18 v patek a 24 v nedeli.

0
1 reakce