Dobry den, chcel by som sa spytat mali sme pozicane auto v johannesburgu, museli sme zobrat upgrade kedze v kategorii co sme mali booknutu mali len 1 typ auta a tomu sa nedali sklapat zadne sedadla. Kazdopadne upgrade sme sa dohodli na cene 80zar/den, dokopy 960 zar (65eur cca) Po navrate si z karty strhli dalsich 650 zar s odovodnenim ze upgrade bol vypocitany zle. Aj po upozorneni ze sme sa dohodli na cene 80/den (ktora je aj na zmluve) neboli ochotni dane peniaze vratit. Jednalo sa o spolocnost Dollar/thriffty ..mali tam spolocny office Da sa v tomto pripade nejako postupovat alebo je to stratene? Vdaka Matej .

pozicanie auta johannesburg , strhnute peniaze po navrate

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Dobry den, chcel by som sa spytat mali sme pozicane auto v johannesburgu, museli sme zobrat upgrade kedze v kategorii co sme mali booknutu mali len 1 typ auta a tomu sa nedali sklapat zadne sedadla.
Kazdopadne upgrade sme sa dohodli na cene 80zar/den, dokopy 960 zar (65eur cca)
Po navrate si z karty strhli dalsich 650 zar s odovodnenim ze upgrade bol vypocitany zle.
Aj po upozorneni ze sme sa dohodli na cene 80/den (ktora je aj na zmluve) neboli ochotni dane peniaze vratit.
Jednalo sa o spolocnost Dollar/thriffty ..mali tam spolocny office
Da sa v tomto pripade nejako postupovat alebo je to stratene?
Vdaka
Matej

0

Už také řešil neoprávněně strhnutou platbu u této půjčovny v Johannesburgu. Nebylo se s nimi možné nijak domluvit, tak jsem platbu reklamoval u banky. Částku mi banka vrátila a pak mi poslali z půjčovny nějaké emaily s dotazy proč jsem platbu reklamoval apod. Reagoval jsem stejně - nebylo se se mnou možné domluvit...

0 Citovat

Jak píše Padrino - reklamovat u banky, která vydala kartu. Přitom poskytnout všechny informace, které máš k dispozici - smlouvy, stvrzenky, výpis z účtu, mailová korespondence... banka peníze vrátí a zahájí vlastní šetření, podle jehož výsledku ti buď peníze ponechá anebo si je znovu strhne. Každopádně banka má mnohem silnější vyjednávací pozici a pravděpodobně bude úspěšná.

0
2 reakce