Ahoj všem, jsem vcelku bezradný a potřeboval bych radu. Zhruba před rokem jsme koupili letenky do Izraele na letošní březen. Zároveň jsem na Rentalcars zarezervoval auto a zaplatil ho. Všechno v pořádku. Problém nastal v lednu, kdy umřel počítač a disk ve kterém jsem vše měl uložené. Doklady od letenek a hotelu mám, ale k autu nemám nic Bohužel už si nepamatuji, co to bylo za půjčovnu, ani svoje přihlášení. Samozřejmě jsem psal na Rental, posílal jim všechny údaje i potvrzení z banky o převedení peněz na jejich účet. Bohužel nereagují. Má někdo nějakou radu? Odlétáme 3. března a nerad bych tam byl bez auta. Díky moc .

Ztracená rezervace

Založil ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Ahoj všem,
jsem vcelku bezradný a potřeboval bych radu. Zhruba před rokem jsme koupili letenky do Izraele na letošní březen. Zároveň jsem na Rentalcars zarezervoval auto a zaplatil ho. Všechno v pořádku. Problém nastal v lednu, kdy umřel počítač a disk ve kterém jsem vše měl uložené. Doklady od letenek a hotelu mám, ale k autu nemám nic Bohužel už si nepamatuji, co to bylo za půjčovnu, ani svoje přihlášení.
Samozřejmě jsem psal na Rental, posílal jim všechny údaje i potvrzení z banky o převedení peněz na jejich účet. Bohužel nereagují.
Má někdo nějakou radu?

Odlétáme 3. března a nerad bych tam byl bez auta.

Díky moc

0

Neposielajú sa takéto potvrdenia aj na email?

0 Citovat

Přesně tak, určitě Ti přišlo potvrzení na mail, případně i když jsi zapomněl heslo k účtu na Rentalcars, tak prostě zadej na jejich stránkách mail a zaklikni, že jsi ztratil heslo a oni Ti na mail pošlou nový a žádnej problém.

0 Citovat

Tohle všechno je pravda. Jenže jsem byl otroubený a měl tam mail z práce. Jenže v té už nejsem takže k mailu se nedostanu.

0 Citovat

Tak tam zavolej, mají tam i český číslo.

0
4 reakce