Dokáže někdo poradit s jídlem na palubě u NCL? V ceně je tzv. Freestyle koncept https://www.ncl.com/eu/en/why-cr...ise-diningPoku to chápu dobře, jedná se o all–inclusive v podobě jídla a běžných nápojů (káva, čaj, voda, ochucená voda)? Je možné jít tedy na oběd 2x nebo je koncept spíše formou plné penze, tzn. snídaně, oběd, večeře a nic víc? Jde mi především o to, zda jsou zmíněné nápoje dostupné po celý den nebo je vyžadována koupě nějakého nápojového balíčku?Díky! .

Norwegian Cruise Line (NCL)

Založil ve fóru Vodní doprava

1 reakce

Dokáže někdo poradit s jídlem na palubě u NCL? V ceně je tzv. Freestyle koncept https://www.ncl.com/eu/en/why-cr...ise-dining

Poku to chápu dobře, jedná se o all–inclusive v podobě jídla a běžných nápojů (káva, čaj, voda, ochucená voda)? Je možné jít tedy na oběd 2x nebo je koncept spíše formou plné penze, tzn. snídaně, oběd, večeře a nic víc? Jde mi především o to, zda jsou zmíněné nápoje dostupné po celý den nebo je vyžadována koupě nějakého nápojového balíčku?

Díky!

0

Pro klienty, kteří nemají žádný nápojový balíček, jsou v bufetové restauraci k dispozici automaty s "džusy" , voda (ta má divnou příchuť), káva a čaj celý den i v době mezi snídaní, obědem a večeří. Tato společnost u hodně svých lodí nabízí nápojové balíčky a povinné spropitné v ceně (prý jen klientům z Evropy). Teď jsem se z jejich lodi vrátila a nabídka nápojů v all inclusive je super a rychlost barmanů mne pozitivně překvapila ve srovnání s Celebrity a Holland America, které jsou jinak ve všech ohledech lepší.

0
1 reakce