Zdravim Vas, chci se zeptat, jestli je mozno letenky od Ryanair koupit hotove nebo jen kartou. Dalsi dotaz mam, jestli lze vystavit danovy doklad za zakouni letenek pro pracovni ucely. Diky moc za info. .

Koupě letenky

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

6 reakcí

Zdravim Vas,
chci se zeptat, jestli je mozno letenky od Ryanair koupit hotove nebo jen kartou. Dalsi dotaz mam, jestli lze vystavit danovy doklad za zakouni letenek pro pracovni ucely.

Diky moc za info.

0

Ahoj, lze kupovat pouze online kartou. Doklad se nevystavuje - resp. přijde pouze o potvrzení té a té částky. Což by pro účto mělo bohatě stačit v případě letenek.

0 Citovat

Mam dotaz..snazime se koupit letenku s UIA na prosinec do Dubaje. Pas platny jen do rijna. S tim me system dal nepusti. S obcankou ano, stejne tak s tim, kdyz zalzu o platnosti pasu. Novy pas bude az za mesic. Da se neco delat? Kdyz to takhle koupim, je 100% pravdepodobnost, ze mi letenky zrusi (misto pasu dam platnou obcanku/zalzu o datumu platnosti pasu a az budu mit novy pas napisu jim, at mi zmeni udaje)? Pokud ano, zrusi celou rezervaci nebo jen vyskrtnou toho jednoho pasazera s neplatnym pasem? Kupuju pro 6PAX... Diky za rady..

0 Citovat

Sorryjako, ale to se tady probíralo už asi milionkrát. Napiš tam jakékoliv (nejlépe osmimístné) číslo, stejně jako dostatečně dlouhou platnost. Důležité je, abys měl náležitě platný pas při odbavení.

0 Citovat

Asi jsem nedaval pozor :-). Obaval jsem se, ze muj dotaz pujde do kategorie dementnich. No nic, diky a dobrou

0 Citovat

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit ohledně cesty na západní pobřeží USA. Chtěli bychom letět na přelomu března a dubna. A zajímalo by nás, jestli ještě můžeme očekávat, že bude nějaká akce na letenky na toto období ?

Děkuji za odpovědi a pomoc :)

0 Citovat

Poradím napr.

https://www.cestujlevne.com/letenky

A ohľadom akcií

https://www.cestujlevne.com/akcn...y-americke

Ak sa ti na tvoje dátumy nájdu letenky s normálnym prestupom a neďalekého letiska za cca 12-14 tisíc, tak na akciu nemusíš čakať

0
6 reakcí