ČSA má další přírůstek do flotily a jak již tušíte, je to opět vrtulák.Už toho mám dost - tam kde ostatní nabízejí rychlé levné lety tryskovými stroji, nabídne ČSA drahé lety pomalými vrtuláky. Je čas na další revoluci. Petice bude zaslána managementu ČSA.Podpořte prosím. .

Petice ČSA - Nechci létat pomalými vrtuláky

Založila ve fóru Letecké společnosti

Tvůj ztracený kufr pošlou do Katowic a odtud ti ho také přivezou, jako mně před pár dny.

0 Citovat

O Ostrave se vedou tady ve foru dlouhe diskuze  a prevlada  nazor ze letiste je odepsane , ja na to mam porad opacny nazor i kdyz  chapu argument s Katowicema nebo Krkowem , ale tohle je spis do diskuze leteiste, tady ja vlakno o CSA  a zrusit vnitrostatni prepravu uz tak malo vytizenemu a pritom  moznostmi velkemu letisti, neni dobry napad , ,  letiste hlavne dlouho branilo low costum a ted na to doplati ,pravda je ze Pendolino je v Praze za 3 hodiny RJ  o 20 minut pozdeji  , ale prijezd do Mosnova z centra  neni uz dnes o nic pomalejsi nel z Ruzyne  , jen ten novy vlak  neni dobre  napojen na prilety ci odlety a mohl by jezdit stejne , jako jezdi pendl RJ ve Vidni , tedy kazdych 30 minut  1-2 denne by let do Prahy byl realizovatelny , kdyz to nechce litat CSA  tak to nabidnout jine spolecnosti m nebo pak jina destinace , treba Berlin odkud je dnes  plno low cost letu 

0 Citovat

Tak hlavně pokud to prodávali za 4000Kč., tak to bylo neprodejné. Navíc v kombinaci s EU destinací na jedné letence byla cena 10000Kč a více. Další problém je, že ČSA nemá lidem co nabídnout. Párkrát jsem to letěl, hlavně v období RUMBO letenek, ale nikdy né v kombinaci s ČSA dále. Večerní let do Ostravy byl super. Dostat se z Ruzyně při příletech po osmé hodině večer spojem v deset.

 LOT z Katowic obslouží celý svět přes Varšavu nebo ještě lépe Lufthansa. Kdy ceny u obou po EU jsou okolo 3000Kč. Na dlouhé lety se jim sice vyhýbají akční nabídky třeba do USA okolo 7 tisíc, ale stále se dá dostat kamkoliv za rozumné peníze.

0 Citovat

mikir napsal(a):

kdyz to nechce litat CSA  tak to nabidnout jine spolecnosti m nebo pak jina destinace , treba Berlin odkud je dnes  plno low cost letu 

Ale vždyť Ostrava a MSK rozházeli za dotace a jiné nesmysly 2,5 miliardy. A výsledek je jaký je.  A aby z Berlína mohlo být hodně letů musí tam být dost lidí ochotných je koupit. Což v Ostravě nade vší pochybnost není.

0