Ahoj,máte někdo zkušenost z poslední doby s cestou do Izraele s Ryanairem? Letíme v listopadu Bratislava-Eilat a dle informací v odkazu pod příspěvkem je zvýšená bezpečnostní kontrola před vstupem k bráně pro lety do/z Izraele. V případě, že kontrola nepovolí průchod většího příručního zavazadla (55x40x20), musím s ním na check-in, kde mi ho sice odbaví přes pás, ale zaplatím cca 50 euro. Aspoň tak jsem pochopil. Kdyby to byla běžná praxe, asi se vyplatí si rovnou koupit odbavení většího zavazadla online. ...Díky moc za případné informace.https://corporate.ryanair.com/ne...i-flights/  .

Lety do Izraele

Založil ve fóru Letecké společnosti

3 reakce

Ahoj,

máte někdo zkušenost z poslední doby s cestou do Izraele s Ryanairem? Letíme v listopadu Bratislava-Eilat a dle informací v odkazu pod příspěvkem je zvýšená bezpečnostní kontrola před vstupem k bráně pro lety do/z Izraele. V případě, že kontrola nepovolí průchod většího příručního zavazadla (55x40x20), musím s ním na check-in, kde mi ho sice odbaví přes pás, ale zaplatím cca 50 euro. Aspoň tak jsem pochopil. Kdyby to byla běžná praxe, asi se vyplatí si rovnou koupit odbavení většího zavazadla online. ...Díky moc za případné informace.


https://corporate.ryanair.com/ne...i-flights/

0

Ahoj, Letěla jsem z Bratislavy do E|ilatu loni v listopadu, a odlet tam bez problémů, žádné extra kontroly, prostě klasika. Každopádně na zpět se VŽDY doporučuje být v Izreali na letišti aspoň ty 3h. Zajímali je razítka v pasu ( Dubaj, Maroko..) a po pasovce mě přeřadili na bezpečnostní kontrolu důkladnější, kde mi otevřeli příriuční kufr a kus po kuse prohledávali . takže doporučuji opravdu při odletu tam výt včas.

0 Citovat

Já v březnu, nic přísnýho tam nebylo a do 5 minut jsme stáli před letištěm. Zpět z Tel Avivu už byl důkladnější pohovor i kontrola zavazadel.

PS: V Eilatu (OVDA) na letišti není bankomat a v buse chtějí cash, tak doporučuji si vzít 10€a směnit si to ve směnárně venku před letištěm.

0 Citovat

Ovda v breznu - tam i zpet. Zpatecni pohovor, kontroly, malo mista pro nekolik set lidi je velmi úmorné a časově náročné. Kufr = ruční prohlídka jeste navic. 

0
3 reakce