Ahoj,píšu z aktuálně probíhající zkušenosti s wizzairem. Meli jsme odletět v 18:20 místního času z Kutaisi v Gruzii do Prahy.  Po 4h hodinách čekání nam vrátili zavazadla s tím, že let je opožděn o 14h na zítra 9:00h. Neoficiální informace je porucha na letadle. Zatím jsme museli podepsat papír kde jsme dostali poukázku na jídlo a další o přiřazení hotelu kam nás teď vezou. Na tom papíře bylo napsáno, že jsme byli poučení o právech. To poučení bylo na papíře, kde jsem nic zavadneho nenašel. Je to výtah z podmínek co maj na webu.Vše si fotím, boarding card mám schovanou. Je něco na co si máme dát pozor, abychom měli nárok na kompenzaci? Díky za pomoc .

Zpoždění letu a kompenzace wizzair

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj,

píšu z aktuálně probíhající zkušenosti s wizzairem. Meli jsme odletět v 18:20 místního času z Kutaisi v Gruzii do Prahy.  Po 4h hodinách čekání nam vrátili zavazadla s tím, že let je opožděn o 14h na zítra 9:00h. Neoficiální informace je porucha na letadle. 


Zatím jsme museli podepsat papír kde jsme dostali poukázku na jídlo a další o přiřazení hotelu kam nás teď vezou. Na tom papíře bylo napsáno, že jsme byli poučení o právech. To poučení bylo na papíře, kde jsem nic zavadneho nenašel. Je to výtah z podmínek co maj na webu.


Vše si fotím, boarding card mám schovanou. Je něco na co si máme dát pozor, abychom měli nárok na kompenzaci? 


Díky za pomoc

0

Pokúsil by som sa od nich vytiahnuť písomné potvrdenie o meškaní a dôvode prečo vzniklo. Ale aj bez neho by to malo byť bezproblémové.

0 Citovat

Dal bych si pozor na To, že k tématu tu už jedno vlákno je, netřeba zakládat další. 

0
2 reakce