Dobrý deň.V sobotu letím do Tuniska a chcem sa spýtať ako je to s batožinou.Cestujem s malým kufrom (splna rozmery kabinoveho zavazadla) ale ja by som chcel aby mi ho kvoli mnozstvu tekutin vzali do podpalubia, bude to v poriadku ak im ten kufor hodím na pás ci si ho budem musiet kvoli rozmerom zobrat k sebe? .

Tunisair

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Dobrý deň.

V sobotu letím do Tuniska a chcem sa spýtať ako je to s batožinou.

Cestujem s malým kufrom (splna rozmery kabinoveho zavazadla) ale ja by som chcel aby mi ho kvoli mnozstvu tekutin vzali do podpalubia, bude to v poriadku ak im ten kufor hodím na pás ci si ho budem musiet kvoli rozmerom zobrat k sebe?

0

boze tak tie lowcosty uz ludi zblbli, tentokrat s bagazou :) na pas kludne mozes hodit, tam je len maximalny povoleny rozmer, nie minimalny. Uz som videl "checknuty" aj dazdnik.

0 Citovat

Nejen deštník... https://www.bbc.com/news/world-a...a-40577923



0 Citovat

Tak mohl tam hodit aspon balení po sesti kouscích, když už se s tím odbavením zabýval :)




0 Citovat

cali napsal(a):

Nejen deštník... https://www.bbc.com/news/world-a...a-40577923


Měla mu na pás dojet vypitá 😀

0 Citovat

Já jsem takhle nechával v Praze odbavit 4-pack plechovek Plzně, když jsem byl nucený koupit letenku do Dubaje od Travel Servisu jako připoj na Cebu Pacific. Letěl jsem jenom s prirucakem a tak mi bylo líto nevyužít draze zaplacených 15 kg odbavenyho zavazadla v ceně letenky, obzvlášť když se v Dubaji v krámě pivo koupit nedá. 

0
5 reakcí