Ahoj všem, omlouvám se, pokud se jedná o duplicitní téma, ale nikde jsem tuto informaci nenašel...Platí i po změně podmínek WIzzAir, že mohu mít standardní příručák a mohu si ho dát dobrovolně na přepážku zdarma (a do letadla bych tak netahal nic) nebo musím mít povinně to zavazadlo max 40x30x20 a musím si ho vzít do letadla?Nemám problém si standardní příručák zdarma odbavit, ale nevím, jestli to po změně podmínek vůbec lze...Díky moc za informace (nebo nedávné zkušenosti)L. .

WizzAir - odbavení příručního zavazadla zdarma?

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

3 reakce

Ahoj všem, omlouvám se, pokud se jedná o duplicitní téma, ale nikde jsem tuto informaci nenašel...


Platí i po změně podmínek WIzzAir, že mohu mít standardní příručák a mohu si ho dát dobrovolně na přepážku zdarma (a do letadla bych tak netahal nic) nebo musím mít povinně to zavazadlo max 40x30x20 a musím si ho vzít do letadla?


Nemám problém si standardní příručák zdarma odbavit, ale nevím, jestli to po změně podmínek vůbec lze...


Díky moc za informace (nebo nedávné zkušenosti)


L.

0

Nelze, buď dokupit priority za 5€ a vzít si standardní ("velký") příručák do letadla nebo dokoupit 10kg odbavené zavazadlo za 7€.

0 Citovat

2.2. letím s Wizzairem do Eilatu. Koupil jsem dle diskusí Wizz Priority s tím, že větší zavazadlo s tekutinami bezplatně odbavím. Teď se na některých fórech dočítám, že to nelze. Můžete mi prosím poradit, zda je nutné dokoupit odbavené zavazadlo? Nerad bych platil na letišti jejich přemrštěné ceny. Díky Petr

0 Citovat

Co si takhle přečíst můj příspěvek nad tím vaším? Pokud chcete odbavené zavazadlo, tak si ho musíte zakoupit, Priority k tomu určeno není. Jinak na cestě zpátky z Izraele lze tekutiny nad 100ml přepravovat i v příručním zavazadle, Izraelci mají vlastní bezpečnostní procedury a toto neřeší.

0
3 reakce