ahoj,chystam se v pulce unora na Kapverdy (odlet 15. 2.) a online rezervace u TAP po me chce cislo pasu. problem je, ze novy pas jeste nemam vystaveny, budu ho mit nekdy na konci ledna. z cehoz plynou dve otazky -1) jak moc je ten udaj stezejni? logicky mi prijde, ze cislo pasu by melo bejt min podstatny nez osobni udaje, podle kterych se ten clovek identifikuje, ale zase tam nechci vyplnovat nejaky random cisla, pokud by z toho mohl bejt problem;2) je v tomhle terminu bezpecny proste to neresit a cekat, az mi pas prijde, a letenky koupit potom? nebo hrozi, ze se to mezitim vyproda? uklidnuju se tim ze chci na Santiago, kam stejne moc lidi nelita, takze by to melo bejt OK, ale kdyby nekdo byl schopnej to nejak upresnit, budu moc rad.diky! .

TAP - cislo pasu

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

4 reakce

ahoj,


chystam se v pulce unora na Kapverdy (odlet 15. 2.) a online rezervace u TAP po me chce cislo pasu. problem je, ze novy pas jeste nemam vystaveny, budu ho mit nekdy na konci ledna. z cehoz plynou dve otazky -


1) jak moc je ten udaj stezejni? logicky mi prijde, ze cislo pasu by melo bejt min podstatny nez osobni udaje, podle kterych se ten clovek identifikuje, ale zase tam nechci vyplnovat nejaky random cisla, pokud by z toho mohl bejt problem;


2) je v tomhle terminu bezpecny proste to neresit a cekat, az mi pas prijde, a letenky koupit potom? nebo hrozi, ze se to mezitim vyproda? uklidnuju se tim ze chci na Santiago, kam stejne moc lidi nelita, takze by to melo bejt OK, ale kdyby nekdo byl schopnej to nejak upresnit, budu moc rad.


diky!
0

Daj tam OP

0 Citovat

Číslo pasu není stěžejní údaj. Jak říká tonic, dejte tam co chcete. Hlavní je, abyste měli platný pas při check-inu.

0 Citovat

Ahoj, proc by do hlavniho mesta Praia na ostrove Santiago nemelo letat moc lidi?! Je to nejvetsi ostrov s administrativnim centrem celeho souostrovi. Takze  mistni lide nebo lide z Portugalska a Afriky tam jiste letaji, a to dost (TACV, TAP, Binter) . Navic i do Sao Vicente, zvlaste zanedlouho na prelomu unora a brezna na slavny carnaval v Mindelu. No a pak jeste ty plazove chartery CK na Sal a Boa Vistu.

0 Citovat

Prave ze Sal a Boa Vista by mely bejt vytizenejsi. Ale to je fuk, dam tam obcanku a neresim to. Diky .)

0
4 reakce