Znate nekdo FlyBlade ? Na nejakym blogu jsem videl minuly rok tzn. Uber pro helikoptery -https://blade.flyblade.com/p/bounce - bud si muzete pronajmout za $1400 celou helikopteru, pripadne za $695 pozadat o let ve vasem terminu a zbyle mista jsou nabidnute dalsim cestovatelum - sice pisou od $195, ale fakticky jsem tam zatim nevidel nic pod $295 za OW - planuju to pri pristi navsteve zkusit a odletet zpatky na JFK helikopterou.. Sice jsem si uz dal nad Manhattanem heli trip cca 5 let dozadu, ale proste tohle je zazitek, ktery si nemuzu nechat ujit.. :) Priletet na JFK na soukromy terminal s pivkem v ruce proste ma svoji atmosferu.. :) Jeste musim vymyslet jak donutit sefa aby to proplatil :DStaci na tom linku kliknout na purchase seat on existing flight a nabidne vam to vsechny aktualni chartery s volnymi misty.. ;) .

FlyBlade - NYC - JFK / LGA / EWR

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Znate nekdo FlyBlade ? Na nejakym blogu jsem videl minuly rok tzn. Uber pro helikoptery -https://blade.flyblade.com/p/bounce - bud si muzete pronajmout za $1400 celou helikopteru, pripadne za $695 pozadat o let ve vasem terminu a zbyle mista jsou nabidnute dalsim cestovatelum - sice pisou od $195, ale fakticky jsem tam zatim nevidel nic pod $295 za OW - planuju to pri pristi navsteve zkusit a odletet zpatky na JFK helikopterou.. Sice jsem si uz dal nad Manhattanem heli trip cca 5 let dozadu, ale proste tohle je zazitek, ktery si nemuzu nechat ujit.. :) Priletet na JFK na soukromy terminal s pivkem v ruce proste ma svoji atmosferu.. :) Jeste musim vymyslet jak donutit sefa aby to proplatil :D


Staci na tom linku kliknout na purchase seat on existing flight a nabidne vam to vsechny aktualni chartery s volnymi misty.. ;)

0

Pán je gurmán :)

0
1 reakce