Ahoj,v březnu letíme Praha - Londýn - NYC, je to návazný let (jedna letenka), nicméně včera mi přišlo info, že odlet z Londýna přesunuli o skoro dvě hodiny dřív a tedy jej nestíháme, protože z Prahy je přílet do Londýna 12:30 a odlet z Londýna je 12:10. Změna času o které informovali se týká jenom odletu z Londýna, nikoliv z Prahy. Poradíte prosím jak v takovém případě postupovat? Mám čekat že dojde ke změně i toho prvního letu a nebo rovnou kontaktovat British nebo American? Linka Praha - Londýn je British, Londýn - NYC jsou American. S podobnou situací nemam zkušenost, proto se ptám zkušenejších. Díky moc.  .

British / American návazný let - změna času

Založil ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Ahoj,


v březnu letíme Praha - Londýn - NYC, je to návazný let (jedna letenka), nicméně včera mi přišlo info, že odlet z Londýna přesunuli o skoro dvě hodiny dřív a tedy jej nestíháme, protože z Prahy je přílet do Londýna 12:30 a odlet z Londýna je 12:10. Změna času o které informovali se týká jenom odletu z Londýna, nikoliv z Prahy. Poradíte prosím jak v takovém případě postupovat? Mám čekat že dojde ke změně i toho prvního letu a nebo rovnou kontaktovat British nebo American? Linka Praha - Londýn je British, Londýn - NYC jsou American.


S podobnou situací nemam zkušenost, proto se ptám zkušenejších. Díky moc.

0

tak mali by to zmenit, ale nic sa nestane ak proaktivne kontaktujete predajcu letenky

0 Citovat

Spis jim napis a ze chces PRG-LHR prehodit na ranni let zduvodu...

0 Citovat

Urcite je kontaktuj, diky stejne veci mi jednou zrusili navazny let (odlet z Prahy posunuli o 10min a nestihal jsem minimum na prestup mezi terminaly).. :( A nikdo me proaktivne nekontaktoval, zjistil jsem to 3 dny pred odletem (a kupoval novou letenku, ale za tu puvodni jsem dostal refund - nicmene kdybych tam nahodou nevolal kvuli special baggage tak sem to zjistil az rano na Ruzyni)..


Shodou okolnosti se jednalo taky o BA & AA let pres LHR do NYC :D :D :D

0 Citovat

Díky za sdílení zkušenosti a názoru. Poslal jsem request na support, pokud se neozvou, zkusím tam zavolat.

0 Citovat

Tak odepsali, že je potřeba je kontaktovat telefonicky... Achjo, tohle je opravdu přístup.

0
5 reakcí