Můžete mi prosím pomoct? V květnu jsem zabookovala (samozřejmě i zaplatila) dvě letenky na listopad do Izraele. Jen pro zajímavost jsem si chtěla zkontrolovat, jestli nám nezměnili nějak let. Ale vůbec nemůžu najít ani rezervaci (přímo u Wizz i přes Checkmytrip), dokonce i let nelze na ta data najít (7.11. tam, 10.11. zpátky). Žádný e-mail od Wizz samozřejmě nepřišel. Nechci hned volat na tu jejich úžasně zpoplatněnou infolinku, raději bych to šla řešit osobně... Můžete mi prosím někdo poradit, jak se taková situace prakticky řeší? Díky moc! .

zrušení letu - Tel Aviv

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

19 reakcí

Můžete mi prosím pomoct? V květnu jsem zabookovala (samozřejmě i zaplatila) dvě letenky na listopad do Izraele. Jen pro zajímavost jsem si chtěla zkontrolovat, jestli nám nezměnili nějak let. Ale vůbec nemůžu najít ani rezervaci (přímo u Wizz i přes Checkmytrip), dokonce i let nelze na ta data najít (7.11. tam, 10.11. zpátky). Žádný e-mail od Wizz samozřejmě nepřišel. Nechci hned volat na tu jejich úžasně zpoplatněnou infolinku, raději bych to šla řešit osobně... Můžete mi prosím někdo poradit, jak se taková situace prakticky řeší?

Díky moc!

0

Vypadá to, že lety Praha-Tel Aviv od září zrušeny.
Když mi změnili čas letu, přišel během dne či dvou email s možnostmi, pro tyto účely existuje i telefonní linka +420 246 019 980 (http://wizzair.com/cs-CZ/useful_informa ... ule_change).

0 Citovat

Děkuju moc, je možné, že jsem na to zrušení přišla dřív, než rozesílali e-maily, nebo se to nějak projevilo v mém účtu u nich na webovkách. Počkám pár dní a uvidím. Hlavně díky za ten telefon. Každopádně pokud lety z Prahy do Tel Avivu neobnoví, bude to škoda, dost jsem se těšila.

0 Citovat

Sakra, to jsem nechtela slyset..... smiley
Prijimam tipy, kam letet v terminu 5.-10.11.2014 za teplem a za neodolatelnou cenu smiley

0 Citovat

Hmmm.. A to jsem počítal s TLV na podzim smiley Poslední let je vypraven 25.srpna a pokud wizz nepřidá další spoje na ostatních linkách, vypadá to, že pomalinku opouští Prahu. Osekal dost letů a pravděpodobně to stihne pouze s 1 letadlem.

0 Citovat

Wizzair operuje z Prahy pouze s jednim letadlem uz posledni rok a pul. Otazkou je, jestli muzou pridat nejake dalsi destiance, nebo navysit spojeni. Pokud ne, bude prazske letadlo pouzito na lety jinde po Evrope (viz drivejsi model, kdy prazske letadlo letalo spojeni Praha-Luton-Ljubljana-Luton-Praha)

Predpokladam, ze soucasna politicka situace v Izraeli rozvoji linky prilis nepomohla.

0 Citovat

Wizzair me pekne nastval. dneska poslali mail, ze do tel avivu rusi vsechny lety, od zari tam prestavaji litat. nabidnou akorat vraceni penez nebo 120 procent na jejich ucet, za ktery si muzes koupit jiny letenky. coz se ti vubec nemuze vypltatit, zvlast kdyz jsem kupovala letenky v akci 1 plus 1 nehlede na to, ze cena letenek jde casem vzhuru. Chtela jsem vymenit za jiny let a rekli mi, ze mam smulu, ze i kdyz bych chtela lete tedka v srpnu, kde misto maj, tak to nejde, protoze nesplnuju podminku 14 dni od data puvodniho letu dozadu..jedine si musim koupit letenku znova, ktera stoji 4 krat tolik tedka. to urcite. koncim s nima

0 Citovat

Zdarvím, my jsme na tom stejně! 26.9. odlet a vše zrušeno.. Budu volat na info centrum, tak jsem zvědavý jak to dopadne! Kž je to škoda, ale hlavně už máme booklou dovolenou atd., takže zkusím přebookovat na Budapešť.. Pak napíšu jak to dopadlo...

0 Citovat

Tak mi milý Wizzair poslal fakturu (zřejmě dobropis) - zhruba na polovinu částky, kterou jsem v květnu zaplatila. Z logiky věci, pokud ruší lety, by měli vrátit veškeré zaplacené peníze, tzn. i za zavazadlo a podobné "příplatky" - nebo se snad mýlím a žiju v krásném růžovoučkém naivním světě? Budu jim volat, pak dám vědět, jak to dopadlo...

0 Citovat

Napodobne, na fakture mam pouze penize za letenku, zavazadla jaksi zapomneli.... Budu cekat na info od tebe, jak jsi dopadla na tel.lince.

Nicmene ja bych ty penize rada formou 120% kreditu. Jak na to? Prochazim profil a nenachazim vhodne tlacitko.

0 Citovat

Dovolala jsem se, pán na lince tvrdil, že se jedná o nějakou chybku, že určitě vrátí celou částku, kterou jsem původně zaplatila. V emailu je napsané, že se někdo ozve, pro jakou variantu jsem se rozhodla. Měla jsem letět s kamarádkou, která je momentálně v zahraničí a nechci jí kazit dovču, takže se rozhodneme až v neděli, jakým způsobem to vyřešíme. Zatím se přikláním k vrácení na kredit a využít peníze na víkendové lety někam po okolí. Každopádně, až se rozhodneme, což bude doufám co nejdřív, nebudeme čekat a hned v pondělí tam zavolám znovu a začnu pracovat na řešení.

Pokud jsi už rozhodnutá, že chceš vrátit peníze formou kreditu, asi bych tam rovnou zavolala a domluvila se s člověkem na infolince, myslím, že něco jako tlačítko, na jejich webovkách mít nebudou, Wizzair mi nepřijde jako aerolinka s perfektním prozákaznickým přístupem smiley

0 Citovat

Ahoj, mám naprosto stejnou situaci. Prosím o informaci, jak jste dopadla. Případně, zda existuje někdo, komu již volali.

0 Citovat

Tak já mám přebookováno a + ještě levněji smiley takže jsem na tom vydělal, jenom bohužel odlet z Budapeště smiley volat na infolinku..číslo je viz. druhý odkaz...good luck all..

0 Citovat

Urcite by meli vracet celou placenou castku, coz je vcetne vsech sluzeb, poplatku a doplatku. Pokud se tak nestalo, tak to bude nejaka chyba na jejich strane. Doporucuji jim nejdriv napsat a resit pres mail nez volat na drahe linky. Myslim, ze v tomto pripade se da cekat omluva a dodatecna refundace zustatku.

0 Citovat

Da se to tedy prebookovat pres infolinku (z jineho letiste)? Nevyjde to nastejno jako nechat si vratit prachy na wizzair ucet a pak si to booknout sam pres web?

0 Citovat

takhle jsem to přebookoval smiley

0 Citovat

Linka do Tel Avivu byla zrušena i z Katowic a Waršavy.

0 Citovat

koupila jsem u Wizz 1+9 letenek Tel Av......teď byl let zrušen a ne všichni chtějí přebukovat na Budapešť
půjde to?
dík

0 Citovat

Nasla jsem u wizzairu letenky do Tel Avivu na jaro, myslite, ze jsou nove povesene nebo je tam zapomneli?
Docela bych to bookla, pekna cena.

0 Citovat

Jak jsem psal výše, právě že jsem četl, že se tahle trasa nově bude létat sezónně, takže lety teď zrušili na zbytek roku a příští sezónu by zase měly fungovat.

0
19 reakcí