Zdravím všechny,  chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost se zrušením letu u Lotu. Koupil jsem si letenku přes GOTOGATE ( s tím že si vše zařídím sám, jen chci letenku) a před pár týdny mi přišel mail od Lotu o zrušení. Po naklikání všech dat do formuláře mi přišla jedna nová letenka(mám dvě letenky zvlášť). Lot však zrušil i nový let a do toho GOTOGATE píše ať je kontaktuji kvůli refundaci(od té doby co přišel tento mail Lot už nemá v systému moji rezervaci) Je možné že GOTOGATE za mě zrušil oba lety? Máte někdo mail nebo jiný kontakt na Lot? Volání na infolinku Lotu i GOTOGATE na hodně dlouho(aktuálně hodinu poslouchám píseň od GOTOGATE)   .

LOT- zrušený let + GOTOGATE

Založil ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Zdravím všechny, 

chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost se zrušením letu u Lotu. Koupil jsem si letenku přes GOTOGATE ( s tím že si vše zařídím sám, jen chci letenku) a před pár týdny mi přišel mail od Lotu o zrušení. Po naklikání všech dat do formuláře mi přišla jedna nová letenka(mám dvě letenky zvlášť). Lot však zrušil i nový let a do toho GOTOGATE píše ať je kontaktuji kvůli refundaci(od té doby co přišel tento mail Lot už nemá v systému moji rezervaci)

Je možné že GOTOGATE za mě zrušil oba lety? Máte někdo mail nebo jiný kontakt na Lot? Volání na infolinku Lotu i GOTOGATE na hodně dlouho(aktuálně hodinu poslouchám píseň od GOTOGATE) 

0

Ahoj, mám podobný problém. Zakoupení letenky Praha-Warszava-Vilnius-Warszava-Praha přes gotogate. Zrušili mi lety LO775 a LO778 (Warszava-Vilnius Vilnius-Warszava) Od checkmytrip.com mi přišlo oznámení o změně letového času Praha-Warszava a potom i o zrušení výše uvedených letů. Na stránkách LOTu po zadání čísla rezervace info o změně času P-W a hodinu na to o zrušení letů do a z Litvy. Od gotogate zatím žádná zpráva nebo email. Po přečtení recenzí koukám, že nijak zvlášť ochotní k řešení problémů nejsou. Na stránkách LOTu jsem našel pouze  tento formulář k vyplnění https://apps.lot.com/form/zmiana-zwrot. ;

0 Citovat

na gotogate cesky cislo se da dovolat vpohode od pulnoci do 3 do rana. vzdy prepojeni behem 10min.. LOT me prepojoval behem 5 minut (taky cesky cislo).. Pochybuju, ze tady nekdo vyvesti neco vic, urcite bych to resil spis  s LOTem.

0
2 reakce