https://simpleflying.com/coming-...p-airline/ to vypadá až příliš dobře na to, aby to byla pravda... ale bylo by to krásné teda, v nějakých prvních promo akcích by to mohlo být 15k za přímý long-haul v PE?  .

Pragusa

Založil ve fóru Letecké společnosti

8 reakcí

https://simpleflying.com/coming-...p-airline/ to vypadá až příliš dobře na to, aby to byla pravda... ale bylo by to krásné teda, v nějakých prvních promo akcích by to mohlo být 15k za přímý long-haul v PE?

0

myslím, že to rozjede spolu s Václavem Fischerem, který mu k tomu bude provozovat feedery do celé Evropy...

0 Citovat

Nebýt to jen pohádka, bylo by to fajn. Avšak jestli promo rozjedou v době covidu, asi nebudu mít odvahu si koupit letenku a ty běžné ceny už vzhledem k PE nebudou 2x atraktivní...

0 Citovat

Tak určitě je naprosto reálný naplnit z Prahy 251 míst v PE do Johannesburgu nebo Singapuru :D Tohle už i podle toho livery musí být naprostý trol a nebo další bláznivý sen Václava Fischera :D

0 Citovat

Nejlepší je ten nápis v comic sans :D

0 Citovat

https://bit.ly/33etKA4

Zatím to nezabalili

0 Citovat

Proboha létat s A340 to chtějí někde vytáhnout ze šrotu a pak vykrvácet na spotřebě paliva. Ještě čekám článek že odkupují vyřazený A380. 

0 Citovat

Za týden jdou letenky do prodeje. Mají začínat na 800 USD. První let 21. června


sharedscreenshot.jpg

0 Citovat

Opráším téma - předpokládám, že i mnohým dalším chodí občas "newsletter" z tohodle zvláštního projektu. Včera mi například přišla údajně definitivní podoba dispozice sedadel, pitch a velikost IFE.

Dáváte tomu nějakou šanci, že se jejich A350 někdy vznese na alespoň jeden let? Odebírání novinek jsem neodvolal jen proto, že to beru jako takový úsměvný občasník  :-)

0
8 reakcí