Nové promo aerolinek https://www.youtube.com/watch?v=iC2OTFK ... ZE9msqoigg za finanční dotace Etihadu.. .

Air Serbia

Založil ve fóru Letecké společnosti

8 reakcí

Nové promo aerolinek https://www.youtube.com/watch?v=iC2OTFK ... ZE9msqoigg za finanční dotace Etihadu..

0

Zdravim,

neviete niekto o nejakom (aktivnom) promo code na Air Serbia? Je sanca ze nejaky sa v priebehu 2 mesiacov objavi? Ide mi o spiatocny let Praha - Larnaca v zari...Diky za vsetky postrehy.

0 Citovat

V rezervační systému Air Serbia se dá najít několik málo červnových termínů k Černém moři PRG - VAR za 162 €, neboli cca 4500 Kč, například 21.-29.6.

0 Citovat

Praha – Bělehrad za 3.635 Kč v případě cesty 2 osob.

Link na promo: https://www.airserbia.com/en-CZ/special ... stinations

0 Citovat

Ahoj ma nekdo zkusenosti s touto spolecnosti ? nabizeji totiz Seychely z Vidne za 650 euro v terminu pres Silvestra na tento termin jsem nic levnejsiho nenasel naopak vessinou 800 a vyse ..

0 Citovat

myslim ze standard, letel som s nimi par krat, nic co by sa mi vrylo do pamati. Belehrad v pohode letisko, male, rychly prestup. Aj tak budes prestupovat v Abud Dhabi na Etihad, a asi mas moznost si vybrat let bud s Air Serbia alebo Etihad, takze kludne sa moze stat ze s Air Serbia poletis hodinu do Viedne len ako feeder.

0 Citovat

Dik za info koukam na to mas pravdu s Air Serbia je to jen do tohoh Belehradu no popremyslim heldam cokoliv na koupani a prirodu v odbdobi od 26.-27.12 max do 5-6,1. cena za letenky idealne do 1000 euro pro dva max tech kolem tech 1500 zalezi pak na zbytku nakladu ..chtel bych zkusit neco jineho nez Kanarske tam se me sice dari najit letenky tam vetsinou za levno ale zpatky mam vzdycky problem v tom prvnim tydnu v lednu neco najit.. nechci jit celkove pro dva pres 2000 euro za vse loni jsem treba videl Maledivy z Mnichova za 350 euro odlet byl ale 22.12 navrat pak nekdy za 14 dnu .. premyslel jsem nad Thajskem nebo treba nad Omanem coz by bylo o poznani blize ale zatim nenachazim nic cenove az tak zajimaveho
Tady u tohoto lze vybrat bud delsi vaianti s 19 hodinama v AHU nebo pak kratsi s par hodinama dal to pak operuje Air Seychelly takze zase nevim co za kvalita ..je otazka jake naklady pak tam ...

0 Citovat

Netuší někdo co za promo se chystá u Srbů?

 

Všude hlásají o překvápku na 27.4. a já potřebuju zrovna něco zabookovat :D Tak teď nevím jestli čekat... 

 


lyawayspring.png
promo.png

1 Citovat

No Air Serbia... na bloxu exyuaviation.com docela pravidelně v diskusích rozebírají chaos ve společnosti v poslední době, nepravidelnosti v provozu, nedostatek letadel, lidí.... minimálně ty provozní nepravidelnosti jdou vidět třeba ve včerejším provozu v BEG na FR24 - zpoždění třeba půl dne :-( Tak aby ta úžasná akce neskončila zklamanými cestujícími..

0
8 reakcí