Mam otazku na Wizzair check in- po checkine je potreba boarding pass vytisknout na papir alebo staci to mat v elektronickej podobe v mobile? Rovnaku otazky mam aj na Ryanair aplikaci- niekde som cital ze to jde, zajimaji mne spis vase skusenosti- nedavno som letel a vsetci ktorych som videl mali vytisknute na papiry- tak ci to bezne prijimaju apod. A este jednu otazku na cm u Wizzairu-ci to "hrotia". Vdaka, Roman. .

Online check-in

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

A ještě budu mit odbavene zavazadlo,jak to mám udelat?díky mocT

0 Citovat

Prokristapána, dívala jste se na to video???

0 Citovat

Moc času mít právě nebudu. Ještě teda otázka, nebude vadit, v případě že udělám online check-in a mobile boarding pass nepůjde, tak zaplatit přes apku normální check-in a jít normálně k přepážce? Jestli nebude problém u přepážky když budu mít udělaný online

0 Citovat

V tomto prípade by som to príliš nekomplikoval a teda kúpil ten airport checkin za 10e.

0 Citovat

Oukej radši koupím ten online a bude klid :) dikec

0 Citovat

Já mám s El Al takovou zkušenost, že shánění tiskárny nebo někoho, kdo by mi v zahraničí vytiskl BP, bylo naprosto zbytečné. Na letišti nám po bezpečnostním pohovoru stejně vzali prirucaky do podpalubí, ačkoliv jsme měli jeden předplacený na odbavení / vyhozených 35 euro. Palubní vstupenky nám vyjeli na přepážce bez mrknutí oka. Pak při boardingu jsem viděl, jak mělo mnoho lidí otevřené PDFko s BP, jen zvětšili kód na celý displej a odpípli se ;-)

Děláte z toho zbytečnou kovbojku!

0 Citovat

@lucx, to ano, mobile checkin som videl aj v Astane, kde to tiež oficiálne nepodporuju. Ale vždy sa môže nájsť iniciatívny blbec :)

Inak neviem či nie je už neskoro pre tazatela, ale však stačí si kúpiť najlacnejšie sedadlo a checkin ide urobiť 30 dní vopred. Tak aspoň do budúcna to môže byť univerzálna rada pre všetkých bez smartfónu a tlačiarne.

0 Citovat

Nebo najít copy centrum či internetovou kavárnu na místě.

0 Citovat

Hlavne je to opäť jedna z tradičných otázok, ktorá sa pravidelne opakuje už skoro dekádu

0 Citovat

Je mi jasné, že se Check in počítá 24 hod od 1. letu. Platí to jen pro všechny následné lety na jedné letence v jednom dni nebo i na zpáteční lety ? Musí se pak Check in dělat znovu ?  Budeme při zpátečním letu  asi dokupovat přepravu kufru na přepážce, nestačí to udělat až při tom ? /možná ale jen 1-2 ks na 6 lidí/. Není to lowcost,  letíme s American Airlines, nemáte někdo zkušenost, jestli se opravdu po Check in uvolní výběr sedadel /předtím zpoplatněný/ ?  Díky.

0 Citovat

Na zpatecni let se musite odbavit znovu. Uvolneni mist zalezi na tarifu. Je mel nejlevnejsi a misto jsem zmenit nemohl.

0 Citovat

JSLIWKA napsal(a):

 letíme s American Airlines, nemáte někdo zkušenost, jestli se opravdu po Check in uvolní výběr sedadel /předtím zpoplatněný/ ?  Díky.

V nejlevnějším tarifu se neuvolní. Jakákoli změna je zpoplatněná.

0