Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo zaznamenal nějaký problém s teleskopickou tyčkou na gopro. Dle výkladu zakázaných předmětů my přijde, že to může ochranka brát jako nebezpečný předmět. Díky za názory  .

Gopro teleskopická tyčka

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

11 reakcí

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo zaznamenal nějaký problém s teleskopickou tyčkou na gopro. Dle výkladu zakázaných předmětů my přijde, že to může ochranka brát jako nebezpečný předmět.
Díky za názory smiley

0

Ahoj,
nikdy jsem s tim žádný problém nezaznamenala, ale to nemění nic na tom, že se to asi jako nebezpečný předmět dá brát. smiley

0 Citovat

Určitě problémy nebudou smiley někteří bezpečáci jsou sice paka, ale zas takoví ne.

0 Citovat

Tak snad to bude v pohodě smiley

0 Citovat

Teď mě napadlo, kde nejlevněji získat teleskopickou tyč? Gopro to má nesmyslně naceněné.

0 Citovat

Ja som objednaval na aliexpress.com myslim ze stala 5 dolarov.

0 Citovat

S "tyčkou" jsem letěl celkem 4x, z toho 2x se mě zeptali co to je, po ukázání, že se jedná o tyčku k GoPro. Mě pokaždý nechali bez problémů projít. Letiště, kde se zeptali byl Rhodos a Milán (Bergamo) naopak bez problémů Budapešť a Athény. V USA bych to s sebou do kabiny nebral, v Evropě je to v pohodě.
Aliexpres je ok případně Ebay - jedná se o stejné věci, nedivil bych se pokud by byl stejný i prodávající.

0 Citovat

tu maju zaujimavu tycku aj s wifi: http://tinyurl.com/mra2s58

0 Citovat

Me se ptali v Londyne, ale bylo to v pohode...

0 Citovat

Ja mam tu cinskou za tech 8$ (http://www.dx.com/p/stainless-steel-han ... KaFyCvF_kU) kazdopadne po roce uzivani je to peknej shit...protaci se, je potreba klestema trosku ty kruhy secvaknout a pak je to OK. Ale za ty penize neni co ocekavat.
Jinak jsem s ni mel problemy na Maledivach, musel sem jim ukazovat ze sem se sam fotil... pak tu tyc 5min zkoumali a pak me teda pustili smiley

0 Citovat

A se skládacím stativem někdo zkušenosti máte? Běžně jej dávám do velkého zavazadla, ale když chci letět jen s příručním, tak jej samozřejmě musím vzít s sebou na palubu. Mám obyčejný skládací stativ Hama, který má ve složeném stavu cca 35 cm a v rozloženém cca 100 cm. U stativu samozřejmě nebudou mít při kontrole pochyby, k čemu slouží, ale na druhou stranu by se podle podmínek dal klidně považovat za nějaký ten tupý předmět, kterým lze někoho jednoduše fláknout po hlavě (teoreticky totéž, co platí u té teleskopické tyče). Měli jste s tím někdy nějaké problémy?

0 Citovat

Stativ nosim v prirucnej tento: https://de.hama.com/bilder/00004/abb/00004055abb2.jpg zatial mi ho nikde nevyhodili smiley ... v Bruseli mi koli nemu vyhadzali cely ruksak ale bolo to v poriadku akurat som si musel vsetko balit znova smiley ... v Milane sa im to tiez raz nezdalo na kontrole, ale tam sa ma len spytali ci mam fotoaparat ked som odpovedal ze ano este sa ma spytal chlapik ci k nemu pouzivam stativ, povedal som ze ano a poslal ma prec ze je to v poriadku... inac to nikde neriesili (budapest, bratislava, kanarske...)

0
11 reakcí