Kupoval som prelet medzi ostrovmi na Havaji, platil som za letenky VISA Debit kartou od mBank. No z karty mi nic nestrhlo, vyzera ze asi nepresla platba. V Manage Booking pri rezervacii mam teraz napisane: E-tickets not yet issued - Learn More Ticket numbers will be issued once the payment approval process has been completed. If you should need assistance with your reservations please contact the Hawaiian Airlines Ticketing Service Department at 1-800-846-7461 Daily Hours 3:00am � 9:30pm HST. limity na karte mam nastavene normalne tam by problem byt nemal. Platili ste niekto na ich stranke za letenky ceskou alebo slovenskou VISA Debit kartou a nemali ste problemy s platbou? Pri plateni som este vybral Germany kedze Slovakia v zozname nie je no to by asi problem byt nemal. Nejaky tip ako to cez ich stranku kupit? .

Hawaiian Airlines

Založil ve fóru Letecké společnosti

11 reakcí

Kupoval som prelet medzi ostrovmi na Havaji, platil som za letenky VISA Debit kartou od mBank. No z karty mi nic nestrhlo, vyzera ze asi nepresla platba. V Manage Booking pri rezervacii mam teraz napisane:

E-tickets not yet issued - Learn More
Ticket numbers will be issued once the payment approval process has been completed. If you should need assistance with your reservations please contact the Hawaiian Airlines Ticketing Service Department at 1-800-846-7461 Daily Hours 3:00am � 9:30pm HST.


limity na karte mam nastavene normalne tam by problem byt nemal. Platili ste niekto na ich stranke za letenky ceskou alebo slovenskou VISA Debit kartou a nemali ste problemy s platbou? Pri plateni som este vybral Germany kedze Slovakia v zozname nie je no to by asi problem byt nemal. Nejaky tip ako to cez ich stranku kupit?

0

Ahoj, meli jsme ten samy problem, po nastaveni Germany to proslo, ale myslim, ze si to strhli az nasledujici den. Zkus pockat do zitra.

0 Citovat

Ahoj, já jsem také nastavoval Germany a platba byla stržena ihned. Mám Mastercard od Equabank.

0 Citovat

Ahoj, ja som nastavil Austria a peniaze strhli az po 3 dnoch.

0 Citovat

Ahoj, koukám, že to jsou zkušení cestovatelé s Hawaiian Airlines. Poprosím Vás tedy o radu: Jak je to se zavazadly? Platí se při koupi letenky nebo až na místě? Nikde to totiž nemohu zakliknout. Díky moc za pomoc. smiley

0 Citovat

Tak nakoniec bol problem predsa v mojej karte. Bookol som to dnes znova a uz to preslo vsetko hned a v poriadku. S batozinou je to tak ze pri kupe leteniek sa neriesi a dokupuje sa az na mieste. Ak som to spravne pochopil tak cena za 1st Checked Bag je $25 a pre HawaiianMiles Members je to $15

0 Citovat

Ahoj, včera jsem kupovala letenku u Hawaiin airlines a po platbě mi vyskočila hláška ticket not yet issuded. Prosím vyskočilo vám to taky? Peníze z karty se mi neodečetly. Je možnost, že se odečtou později a letenka se vystaví? Nebo Vám se po zadání platby rovnou letenka vystavila?
Díky moc.

0 Citovat

Myslím, že to bylo tak, jak popisuješ. Počkala jsem cca 3 dny, pak se podívala znovu a letenka už byla vystavená. V bance ale byly peníze v blokaci, tak jsem byla klidná.

0 Citovat

Aha, já právě ani nemám peníze v blokaci, tak mi to přijde divný smiley

0 Citovat

Tak snad ještě zavolej do banky, měli by vidět, jestli tam taková transakce je nebo ne.

0 Citovat

Tak mne prvy krat platba nepresla a na letenkach bolo ticket not yet issuded, ale problem bol u mna v tom ze som sice mal nastaveny limit dobre ale pocet pladieb na internete som mal na karte nastavene na 0. Ked som si povolil platby na internete a kupoval som druhy krat tak tiez najprv platbu nestrhlo a na letenkach bolo rovnako ticket not yet issuded az po cca 15 minutach sa dali peniaze do blokacie a prisiel mail:

Mahalo for choosing Hawaiian Airlines! This e-mail confirms receipt of payment for your reservation made online at HawaiianAirlines.com.Your booking is now complete.

0 Citovat

Zavazadla se platí na místě, doporučuji zaregistrovat se do Hawaiian Miles, cena je pak 15 dolarů za ks/jednu cestu. Na letišti to mají perfektně zorganizované, u kiosků na odbavení je ochotný personál, se vším pomohou, a ještě s úsměvem:)

0
11 reakcí