Máme tu další rozšíření leteckých linek z PRG, a to do Porta, Liverpoolu, Atén, Bordeaux a Stavangeru. Nicméně nechme hlavu chladnou, ceny budou astronomické a ČSA zase utřou nos  .

ČSA - nové destinace

Založil ve fóru Letecké společnosti

13 reakcí

Máme tu další rozšíření leteckých linek z PRG, a to do Porta, Liverpoolu, Atén, Bordeaux a Stavangeru.

Nicméně nechme hlavu chladnou, ceny budou astronomické a ČSA zase utřou nos smiley

http://ekonomika.idnes.cz/csa-otevrou-d ... oprava_suj

0

To myslí vážně? smiley



EDIT: tak to vypadá na provozu neschopnost ČSA. V GDS jsou za férovku 6,1k http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... ealer/4504

0 Citovat

No rozhodli se zkrachovat za kazdou cenu a nic je nezastavi smiley

Naklady uz maji jako lowcosty, mohli by zacit nabizet lowcostove tarify smiley Myslim ze v Praze je porad obrovsky potencial k rozvoji smerem na jih (mimo Italii), pokud nekdo nabidne zajimave ceny.. Bohuzel CSA drti neferova konkurence v podobe TS, ktera je vykopala ze ziskovych charteru a spousty ziskovych linek..

0 Citovat

Ne nadarmo svítí TVS v detailu letu jako operující dopravce.. Žán, pytlík na blití smiley

0 Citovat

Ano, je to s csa zlé, stačí se podívat na DXB, tam létá už jen TS, letenky můžete koupit i u ČSA, ale o 1000 CZK dráže a s nulovým občerstvením. V tom stejném letadle letíte s TS s výborným občerstvením a pivem i vínem zdarma, a to za cca 3300 CZK jeden směr. člověk nechápe.

0 Citovat

Už jsem si myslel, že ČSA začne lítat i do Banátu, ale ony jsou to Benátky v tvrdším podání smiley

0 Citovat

Pěkně po Ozzákovsku- něco jako rumové koule a prach do pečáku smiley

0 Citovat

ČSA se chystá do Rijádu? Nevím, zda je to další apríl, ale tak či onak je Saudská Arábie pro české turisty pasé z důvodu vízové nedostupnosti..

http://ekonomika.idnes.cz/csa-zacnou-le ... oprava_suj

0 Citovat

To už tu jednou bylo smiley
ČSA zlevní a nabídnou více letenek bez kufrů. Začnou létat na Island
Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/csa-a-zaveden ... oprava_rts

0 Citovat

No... pokud by ČSA byly co k čemu, tak už začínám oslavovat, jaké super destinace přidají (hlavně KEF a LIS), ale obávám se že a) buď vůbec nezačnou lítat nebo b) začnou, ale ceny budou zcela nekonkurenční, nu anebo c) začnou lítat s dobrými cenami, aby lety po pár týdnech ukončili, protože na tom nebudou umět vydělat... Škoda.

0 Citovat

Předpokládám, že LIS bude klasicky létat Travel Service, takže to bude spíše doprodej letenek, které neprodají cestovky. A ceny nebudou zajímavé.

0 Citovat

Sakra, celou dobu si říkám, zda nečtu nějakou diskuzi z roku 2015 a hledám marně nový komentář, proč mi to svítí jako nepřečtené. Ale ona je to fakt pravda... smiley Minulost se opakuje.

0 Citovat

Dle FB profilu ČSA nová linka do Malmö. Zpáteční letenky podle informací ČSA od 3.385 Kč.

0 Citovat

A máme tu další "novou linku", tentokrát z Prahy na Balaton (letiště Heviz SOB). Létat se bude od konce dubna do konce června a od konce srpna do konce září každou sobotu. Brzy ráno z Prahy, poté si letadlo odskočí pro německé cestovky do Düsseldorfu a Berlína a večer se vrací do Prahy.

Ceny letenek nejsou tak špatné, zpáteční kolem 2.200 Kč.

0
13 reakcí