Dobry den ,chtěla bych koupit letenky na Mallorku pro dvě neteře /věk 14,13/,mluvi anglicky a česky/termín konec června 2015 ,cestu tam jen oni dvě a zpět ještě babička se zavazadly navic. Proč nelze koupit letenky pro tyto neteře samostatně a podmínka je tam dospělý? vždyť děti běžně létají i do USA samy...prosím jak postupovat při téo rezervaci ke spokojenosti? docela to spěchá .Děkuji za odpověď případně odkaz.Konkrétně bych chtěla spol. Ryanair z Bratislavy .

Dotaz

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Dobry den ,chtěla bych koupit letenky na Mallorku pro dvě neteře /věk 14,13/,mluvi anglicky a česky/termín konec června 2015 ,cestu tam jen oni dvě a zpět ještě babička se zavazadly navic. Proč nelze koupit letenky pro tyto neteře samostatně a podmínka je tam dospělý? vždyť děti běžně létají i do USA samy...prosím jak postupovat při téo rezervaci ke spokojenosti? docela to spěchá .Děkuji za odpověď případně odkaz.Konkrétně bych chtěla spol. Ryanair z Bratislavy

0

Dobrý den, u Ryanair musí být dítě pod 16 let doprovázeno dospělým, resp. osobou starší 16 let. (http://www.ryanair.com/hr/terms-and-con ... antsyoung/).

0
1 reakce