Ahoj kolegové, dostal jsem se do situace, kdy si trošku nevím rady, ale určitě už se to někomu stalo. Letíme za týden z Prahy do Marseille přes Brusel (Charleroi). Změnili mi časy letu, takže při cestě zpět mám na přestup pouhých 25 minut. Máte někdo zkušenosti, co se s tím dá dělat? Ryanair live chat mi poradil, ať se domluvím na letišti nebo s Customer care (ti zatím neodpověděli). Letíme jen s příručními zavazadly. Díky Honza .

Ryanair - přestup

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Ahoj kolegové,
dostal jsem se do situace, kdy si trošku nevím rady, ale určitě už se to někomu stalo. Letíme za týden z Prahy do Marseille přes Brusel (Charleroi). Změnili mi časy letu, takže při cestě zpět mám na přestup pouhých 25 minut. Máte někdo zkušenosti, co se s tím dá dělat? Ryanair live chat mi poradil, ať se domluvím na letišti nebo s Customer care (ti zatím neodpověděli). Letíme jen s příručními zavazadly.
Díky
Honza

0

Dobrý den,
chci se zeptat jestli jste ten přestup stihl?
Chci kupovat letenky a je tam na přestup 35minut.
Tak váhám zda nakoupit nebo ne. Obojí linky Ryanair.
Díky,
David

0 Citovat

nie, to by som ani neskusal. staci par minut meskanie a hned je to v zadku smiley

0 Citovat

Jsem jediný, který chápe zavedení connection flights v Bergamu tak, že se jedná pouze o ve zprávě uvedené destinace? http://corporate.ryanair.com/new...n-bergamo/

Tzn. Praha je vyloučena, takže odtud ještě navazující lety koupit nepůjdou?

0 Citovat

Chápu to stejně jako ty, zatím jen do/z vyjmenovaných destinací.

0 Citovat

Ahoj, letím Catania - Bergamo - Praha. Je tam prosím garantovaný přestup? Web mi nabízí v podstatě koupi jediné letenky (asi)... tak se raději ptám, kdybychom letadlo nestihli, jestli nás zdarma přesunou na další...?

0
5 reakcí