Prosim o radu: Darcekove poukazky sa mi zda, ze su vydavane len v EUR : https://wizzair.com/cs-CZ/voucher Ked vsak zvycajne kupujem letenky z Budapesti volim kvoli kurzu HUF. Neviete mi poradit, ci mena pri kupe letenky s uplatnenim tohto voucheru musi byt vzdy v EUR-ach (nieco som take cital)? Dakujem. .

Wizzair: Gift voucher

Založil ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Prosim o radu:
Darcekove poukazky sa mi zda, ze su vydavane len v EUR : https://wizzair.com/cs-CZ/voucher
Ked vsak zvycajne kupujem letenky z Budapesti volim kvoli kurzu HUF. Neviete mi poradit, ci mena pri kupe letenky s uplatnenim tohto voucheru musi byt vzdy v EUR-ach (nieco som take cital)?
Dakujem.

0

4.7.Dárkový poukaz společnosti Wizz Air je možné použít pro rezervaci v jiné měně, než jaká je uvedena na poukazu. Cena letenek a vybraných služeb bude převedena na měnu zvolenou pro platbu při rezervaci. Použije se směnný kurz společnosti Wizz Air platný v době rezervace.

0 Citovat

Zdravim. Mam darkove wizz poukazy s platnosti 17.4. Kdyz zkoumam podmínky úplatnění, měla by se letenka nejen koupit, ale také proletět do tohoto data. Pokud si koupím letenku a doplatím si k ni wizz flex, mohu ji tímto kdykoliv zrušit, a získám tak kredit na účtu, ktery mi bude platit i po 17.4? Nebo se mi kredit ze stornovane letenky 17.4. ztratí z účtu? Ma s tim nekdo zkusenost prosim?

0
2 reakce