Povedlo se mi si blbě koupit letenky, resp koupila jsme vstupenky pro továrny Jaguár na stejný den jako přiletíme a v Jaguáru nemají jiný termín. Jsou to letenky PRG- Londýn STD. Přebookování je 2x dražší než letenka a tak mě vyjde levněji koupit nové. Dá se takhle koupená letenka prodat ? Já fakt nevím jsme takový cestovní zelenáč a pokoušela jsme se splnit přání k narozkám mému tatíknovi  .

Dá se prodat letenka Ryanair

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Povedlo se mi si blbě koupit letenky, resp koupila jsme vstupenky pro továrny Jaguár na stejný den jako přiletíme a v Jaguáru nemají jiný termín. Jsou to letenky PRG- Londýn STD. Přebookování je 2x dražší než letenka a tak mě vyjde levněji koupit nové.
Dá se takhle koupená letenka prodat ? Já fakt nevím jsme takový cestovní zelenáč a pokoušela jsme se splnit přání k narozkám mému tatíknovi smiley
Je mi líto aby propadla.

Díky všem za případné info smiley

0

Zkus je zavčas kontaktovat (do 24 hodin od rezervace), viz http://www.ryanair.com/en/questions/24- ... g-errrors/

0 Citovat

Tak to nezvládnu mě to dotelko asi po týdnu když jsme se koukala ma ty časy že kdy přiletíme ve 12:30 do londýna tak nestíháme prohlídku v 9:00 v Birminghamu.... no debil!

0 Citovat

Na tomto Ryan mimojiné vydělává.

0 Citovat

No můžete zkusit, jestli se tu nevyskytuje někdo se stejným jménem a příjmením, kdo by chtěl letět zrovna do Londýna.. Jinak ty letenky bohužel neprodáte, protože přebookování jak termínu tak jména je dražší než nové letenky smiley

0 Citovat

Vidim to stejne jako Baruse.

Jeste me napada jedno reseni (ale nemam s tim zkusenosti, takze je to jen muj teoreticky konstrukt) - pockat jestli casem cena letenky na dany termin neprekroci poplatek za zmenu jmena (v idealnim pripade pockat dokud neprekroci cenu letenky + poplatek za zmenu jmena). Pak by byla sance letenku prodat. Ale jak rikam, je to jen napad - byl bych rad pokud by mi to nekdo potvrdil/vyvratil.

0
5 reakcí