Koupil sem si na strankach korean air letenky v prosinci do soulu, v den kdy odletame z prahy nahodou operujou csa na te trase, tak jim volam jestli je mozne mit pro me mimco postylku, na takovem letu to neni nic zvlastniho. Jenze na zakaznickem centru mi rekli ze sem si ten let nekoupil u nich a ze si ani nemuzu vybrat ani sedadla. Co je tohle za zakaznicke centrum. Jako kdybych vubec neplatil csa za ten let. Nikdy vice csa. .

zakaznicke centrum csa

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Koupil sem si na strankach korean air letenky v prosinci do soulu, v den kdy odletame z prahy nahodou operujou csa na te trase, tak jim volam jestli je mozne mit pro me mimco postylku, na takovem letu to neni nic zvlastniho. Jenze na zakaznickem centru mi rekli ze sem si ten let nekoupil u nich a ze si ani nemuzu vybrat ani sedadla. Co je tohle za zakaznicke centrum. Jako kdybych vubec neplatil csa za ten let. Nikdy vice csa.

0

Tak proc sis tu letenku nekoupil u CSA a kupoval sis to na strankach Korean ? smiley Jinak tohle je normalni - pokud si koupis let marketovany Korean, tak si mas vsechno vyridit u nich, vcetne rezervace sedadla - to stejne funguje i u dalsich alianci (resil jsem nedavno u letu AA operovaneho BA).

Za vlastni hloupost se muzes zlobit akorat na sebe, ne na airolinku smiley

0 Citovat

Ahoj, koupil jsem přes Tripair jednosměrku Kodaň - Praha, ale na webu ČSA vidím, že letenka "čeká na vystavení" a že "musí být vystavena do...". Chci se zeptat, kde by mohl být problém?

 
0 Citovat

Ahoj, nikde ;) Při koupi přes třetí stranu se u ČSA toto zobrazuje často i v případě, kdy je letenka už dávno vystavená.

0 Citovat

Ok děkuji za rychlou odpověď. Ještě bych se tedy zeptal na jednu věc. Na Tripair po zaplacení psali "Zanedlouho vám zašleme letenky e-mailem", ale nic nepřišlo. Teoreticky to stejně asi nepotřebuju, když mám 6-místný kód, se kterým se přihlásím na webu ČSA a odcheckuju přímo tam, je to tak?. Jen je mi to divné, i v kombinaci s předchozím dotazem, přes prodejce jako je Tripair kupuju poprvé, sice jen přískok po Evropě, ale i tak bych rád odletěl :)

0 Citovat

No patrilo by sa aj vidieť e-ticket. 

0
5 reakcí