Čaute, ocenil bych radu. Snařím se koupit letenky na vnitrostátní let po USA přes web Delty a nedaří se mi platba. Zkoušel jsem různé mastercard debitní karty, různě jsem měnil billing adresu, ale systém pořád hází error. Není to ani limitem na kartě, kontroloval jsem. Platit se nedá ani přes PayPal, protože web vyžaduje platnou billing adresu v USA. Máte někdo zkušenost? Nemůže to být problém mimoamerických debitních karet? Díky .

Delta

Založil ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Čaute,

ocenil bych radu. Snařím se koupit letenky na vnitrostátní let po USA přes web Delty a nedaří se mi platba. Zkoušel jsem různé mastercard debitní karty, různě jsem měnil billing adresu, ale systém pořád hází error. Není to ani limitem na kartě, kontroloval jsem.
Platit se nedá ani přes PayPal, protože web vyžaduje platnou billing adresu v USA.

Máte někdo zkušenost? Nemůže to být problém mimoamerických debitních karet?

Díky

0

A tvrdit, že ta karta je kreditka jsi zkoušel?

0 Citovat

Ahoj, máme letět s Deltou, celkem 6 legů, místa jsme si vybrali předem přes jejich stránky. Poslední let je z JFK do TXL, operovaný AF 3569. Delta nám teď poslala info o nějakých kosmetických změnách časů a v tom mailu jsem si všimla, že u toho posledního letu sedadla vybraná nemáme a místo AF je tam uveden let Delta 422. Když však kliknu na "choose seat", tak mě to opět hodí na jejich stránky, kde máme vybraná sedadla u Air France. Je to blbost, kterou se namám znepokojovat, nebo jim mám třeba napsat? Díky.

0
2 reakce