Zdravím,zjistil jsem,že dá u Lufthansy zdarma změnit sedadlo.Ovšem nechápu,proč až od 23 hodin před letem.Každopádně se chci zeptat,jestli je možné pouze vyměnit sedadlo bez online check in,protože na pokoji hotelu nemám možnost nic vytisknout.Prostě bych jen změnil sedadlo a stránku opustil.Případně jestli existuje jiná možnost.Jedná se o let 16.11. z Osaky do Frankfuru,dík. .

Lufthansa změna sedadla

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

6 reakcí

Zdravím,zjistil jsem,že dá u Lufthansy zdarma změnit sedadlo.Ovšem nechápu,proč až od 23 hodin před letem.Každopádně se chci zeptat,jestli je možné pouze vyměnit sedadlo bez online check in,protože na pokoji hotelu nemám možnost nic vytisknout.Prostě bych jen změnil sedadlo a stránku opustil.Případně jestli existuje jiná možnost.Jedná se o let 16.11. z Osaky do Frankfuru,dík.

0

Uz je lepsi rovnou dodelat check in, ikdyz nemas tiskarnu,stejne to v systemu mit budou, tisknout to nemusis a pak nemusis cekat delsi frontu lidi, kteri si neudelali check in.

0 Citovat

Ja chtel zmenit sedadlo u Lufthansy, ale je tam docela sileny poplatek.. Znamena to, ze kdyz udelam online check-in, tak to pujde tesne pred odletem zmenit gratis?

0 Citovat

V ramci online check in (23hod pred odletem) je vyber zavazadla zdarma

0 Citovat

Jasne myslel jsem sedadlo, to vis patek...

0 Citovat

Tak za chvíli odlétám z Osaky,sedadlo jsem si změnil,dokonce to šlo už nějakých 26 hodin před letem a hlavně jsem si mohl vybrat,jestli si pal.lístek chci vytisknout,nebo poslat kod na e-mail,nebo sms.Takže luxus.

0 Citovat

U Lufthansy se mi jednou povedla změna sedadla i po odevzdaní zavazadla. Na telefonu jsem si našel že je neobsazené 4 sedadlo v A380 a tak jsem se tam přesunul. Mobilní aplikace to vzala. Nastupoval jsem s QR kodem na telefonu a vše bylo OK. Sám na 4 sedačce je lepsí než u okénka.

0
6 reakcí