Zdravím, jak se najednou odbavit, abychom v letadle se spolucestujícím seděli vedle sebe? Máme elektronickou letenku, kde jsou naše dvě jména a u každého je jiné elektronické číslo a nahoře na letence je jedno číslo pod označením Galileo Reference. Na webu ČSA se můžu odbavit buď pomocí rezervačního kodu nebo pomocí čísla elektronické letenky. Abych nás odbavil najednou, tak zadám to společné číslo Galileo Reference do políčka rezervačního kódu? Díky moc .

ČSA - online odbavení

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

12 reakcí

Zdravím, jak se najednou odbavit, abychom v letadle se spolucestujícím seděli vedle sebe? Máme elektronickou letenku, kde jsou naše dvě jména a u každého je jiné elektronické číslo a nahoře na letence je jedno číslo pod označením Galileo Reference.

Na webu ČSA se můžu odbavit buď pomocí rezervačního kodu nebo pomocí čísla elektronické letenky. Abych nás odbavil najednou, tak zadám to společné číslo Galileo Reference do políčka rezervačního kódu?

Díky moc

0

ať zadáš co zadáš, měl bys vidět oba cestující.

0 Citovat

smiley

0 Citovat

Jo zkusim smiley. Já jen abych něco nepodělal a pak to nešlo vzít zpátky...

0 Citovat

Ahoj, ještě by mě zajímala jedna věc. Pokud se odbavím přes mobil, mohu si pak palubní letenku vytisknout a popř. jak? Zadává se v aplikaci třeba e-mail?

0 Citovat

Otázkou je, proč se neodbavíš na pc, když to přes něj budeš stejně tisknout? Já rovnou ukazuji telefon - nemusíš nic tisknout.

0 Citovat

Hezký den - letím prvně v životě a to do Paříze s ČSA tento čvtrek ve 12:30 ... chci se odbavit na webu abych si vybrala místo v letadle ... mám elektronickou letenku a chci se zeptat, na webu ČSA uvádějí, že :
Na svůj let se můžete odbavit prostřednictvím našich webových stránek již 36 hodin před odletem. Pokud cestujete pouze s kabinovým zavazadlem, na let se odbavíte na našem webu a vytisknete si palubní vstupenku, po příjezdu na letiště můžete bez dalšího zdržování přistoupit rovnou k bezpečnostní kontrole. Pokud cestujete se zapsanými zavazadly, je nutné nám je předat k přepravě na odbavovací přepážce na letišti.

Otázka je co jsou to "Zapsaná zavazadla" ? V ceně letenky mám zavzadlo do 15kg , prostě kufr co neberu na palubu ... můžu se edy odbavit přes web ? A jak pak na letišti odbavím kufry ?
Moc děkuji za odpověd. Letím poprvé a sama. Díky

0 Citovat

Zapsane zavazadlo je ten kufor, ktory ide do podpalubia. Mozes si spravit checkin doma, ale kedze mas aj to zapsane zavazadlo, tak ci tak musis ist na letisku ho odovzdat k pultu, kde ti pravdepodobne daju papierovu letenku.

Keby si kufor, ktory ide do podpalubia nemala, tak po prichode na letisku rovno ides na kontrolu a do lietadla.

0 Citovat

Nejjednodušší je to uakzovat přes mobil (iphone) nebo tak, je to rychlejší a nemusíš sebou tahat vytisknuté a pomačkané papíry. smiley

0 Citovat

a co android? ci len s naramkami? smiley

0 Citovat

Zdravím, dá se odbavit na Maltu přes mobilní aplikaci? V tomto seznamu jí nevidím, tak to jen ověřuju: http://www.czechairlines.com/cs/portal/info-and-services/services-csa/odbavenisub/miciinfo.htm

0 Citovat

Dá se odbavit kamkoliv. Web ČSA neber jako ideální zdroj :-)

0
12 reakcí