Dobrý den, máte někdo zkušenost se změnou jméno v rezervaci/boarding pass u Vueling? Bohužel mi tam chybí 4 písmena u křestního jména  .

Chybně zadané jméno na letence Vueling

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

20 reakcí

Dobrý den, máte někdo zkušenost se změnou jméno v rezervaci/boarding pass u Vueling?
Bohužel mi tam chybí 4 písmena u křestního jména smiley
Děkuji všem za info

0

Pokud je přes chybějící znaky zjevné, že se jedná o Vás, zkuste letět i tak. Z vlastní zkušenosti vím, že kontrola shodnosti jména s dokladem totožnosti je povětšinou tak blesková, že není možné, aby si toho někdo všiml smiley

0 Citovat

A jak je to dlouho, co jsi ten mail posílala?

0 Citovat

a co tam zavolat?
+34 931 518 158

0 Citovat

díky, to číslo mám taky, ale než jim za tel. nechat to, co asi zaplatím za změnu jména, jsem se chtěla poradit zde.

0 Citovat

Mich určitě projde. To je to poslední, čeho bych se bál.

0 Citovat

tak to ti nikto nepovie na istotu. 2 pismenka su v pohode, podla tohot threadu aj tri
https://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g ... ravel.html
Tak mozno skus zavolat, povedz ze sa vola Michael/Michala a potom uz na checkine keby nieco..vsak chyba len v jednom pismene smiley

0 Citovat

Já osobně bych do toho taky šel, navíc, když je to v křestním jméně. A k tomu volání, tak zavolej přes nějakou online aplikaci a bude to za pár korun.

0 Citovat

Na letech v Schengenu jsou kontroly celkem benevolentní. Mám pocit, že jsem zažil i situace, kdy jsem snad ani neukazoval OP. Když má člověk udělaný OLCI a BP na mobilu, tak je to úplně ideální. Ve Vídni třeba člověk prochází s BP jen přes turniket, nikomu se neprokazuje, na gate taky nic, jen palubenka.

0 Citovat

Ahoj mám dotaz na letence mi vynechali písmeno s diakritikou takže nejsem Nováček ale NOVAEK je to problém nebo stačí Novaek a datum narození Díky moc 

0 Citovat

Nič sa nedeje, ale nabudúce bez diakritiky. To je základ.

0 Citovat

Díky R

0 Citovat

Já mám zkušenost takovou, že jsem koupil letenku do Stockholmu za 4900Kč a poté jsem chtěl změnit jmého. Jelikož jsem neměl pojištěno, vrátili mi 990Kč. A objednával jsem znovu. Bylo to s Czech Airlines. Prý to nejde v systému změnit, a přitom to bylo cca 4 měsíce před odletem.

0 Citovat

Jakmile je letenka vydána (má číslo), jméno měnit u klasických aerolinka (obvykle) nejde. Faktor času nehraje roli.

0 Citovat

Já jsem omylem zadal jedno dítě dvakrát místo druhého. Změna jména by stála skoro stejně, jako původní letenbka pro 4. Nakonec děti stejně onemocněly, tak jsem to nemusel řešit.

0 Citovat

Ahoj, mám rezervovaných a zaplacených pět letenek s VUELING do Barcelony, ale omylem jsem zadala místo 3 dospělých a dvou dětí do 16 let 5 dospělých. Při doplnění informací - č. pasu a data narození mi to samozřejmě hází chybu. Zkoušela jsem volat na různá čísla customer support, všude jen robot, který tě někam odkazuje a pak se hovor sám vypne. Přes web to taky změnit nejde. Ještě jsem narazila na možnost messengeru, ale místo aby mi pomohli, tak jen dolují data - přišlo mi to divné - jako by tam byl nějaký hacker- moje tel. číslo ani e-mail, ze kterého jsem objednala, jim nestačí, chtěli po mě i číslo karty, atd ... Už jsem fakt zoufalá, nevím, kam se obrátit. Můžete mi, prosím, někdo pomoci? Díky

0 Citovat

Dala bych tam jine datum narozeni.. 

0 Citovat

To zvažuju taky, ale pak budu mít problém na letišti a hrozí, že nás nepustí do letadla. Nejhorší je, že na Vueling není žádný kloudný kontakt. Díky za podporu.

0 Citovat

Změnila jsem datum narození u ryanair a nebyl problém. Důležité je jméno a pas. Asi nezbude nic jiné než to risknout 

 

0 Citovat

Dobry den, v sobotu som kupila letenky do Lisabonu cez prehliadac kiwi. Riesila som to dost narychlo a nevsimla som si, ze tam predvyplnilo nase mena s diakritikou. A este aj pri jednom z cestujucich mi prehodilo meno a priezvisko. Myslite si, ze s tym bude problem? Za odpoved dakujem. 

0 Citovat

Systém sám nic nepřehodí, prostě jste to blbě vyplnila. S největší pravděpodobností se nic nestane. Změnit by to asi šlo, ale počítejte s tím, že jak kiwi, tak letecká společnost si to nechají zaplatit.

0
20 reakcí