Zdravim, chci se zeptat, zda ma nekdo nejake informace, co je s tim prazskym letadlem od wizzu? Nekde jsem cet, ze ma poruchu - asi to bude pravda, lety do Londyna operuje letadlo z Budapeste (dost casto, nebo alespon pravidelne, az druhy den rano). Nevite, jak stihaji ostatni lety z Prahy? Mam na zacatek zari s nima let pres Bergamo do Barcelony (5hodin mezipristani) a jen se chci ujistit, ze ho do te doby opravi, nebo ze lety do Milana zpozdeni nemaji..pokracuji pak dale na Kanary. Diky za info, pokud nekdo ma. PS. jak je mozne, ze byt nizkonakladova spolecnost, tak jede nadoraz a nema ani jedno nahradni letadlo? Neni to strasny risk? Musi to narusit cely jejich letovy plan preci na mnoha linkach.. .

wizzair - ztrata prazskeho letadla?

Založil ve fóru Letecké společnosti

4 reakce

Zdravim, chci se zeptat, zda ma nekdo nejake informace, co je s tim prazskym letadlem od wizzu? Nekde jsem cet, ze ma poruchu - asi to bude pravda, lety do Londyna operuje letadlo z Budapeste (dost casto, nebo alespon pravidelne, az druhy den rano). Nevite, jak stihaji ostatni lety z Prahy? Mam na zacatek zari s nima let pres Bergamo do Barcelony (5hodin mezipristani) a jen se chci ujistit, ze ho do te doby opravi, nebo ze lety do Milana zpozdeni nemaji..pokracuji pak dale na Kanary. Diky za info, pokud nekdo ma. PS. jak je mozne, ze byt nizkonakladova spolecnost, tak jede nadoraz a nema ani jedno nahradni letadlo? Neni to strasny risk? Musi to narusit cely jejich letovy plan preci na mnoha linkach..

0

Ahoj, 1.7. jsem s wizzair letela do Bergama, cestou tam zpozdeni 2 hodiny a 50 min., cestou zpet (5.7.) bez zpozdeni.
Letusky technicky problem zminovaly, ale zadne dalsi info nemam.

0 Citovat

Já letěl 2.7. do Říma a 5.7. zpět, oba lety bez zpoždění a oba lety operovány pražským letadlem. Resp. podle registrace to bylo stejné letadlo, kterým jsem letos už letěl z Trevisa do Prahy a z Tel Avivu do Prahy.

0 Citovat

Tak mam info, ze prazske letadlo je opet na oprave - pry jiz popate za posledni mesic (v cervenci dokonce na tyden), jinak oprava 1-2 dny. Dnes pry krome 1 destinace vsechny ostatni z Prahy zruseny. Jelikoz s nima letim za necele 2 tydny pres Bergamo do Barcelony (2 noci) a dale na Lanzarote, mam par dotazu:

-dostanu kompenzaci i v pripade, ze se rozhodnu dany let neletet (z duvodu vice jak 3h zpozdeni) a radeji si koupim letenky primo do Barcelony s Vuelingem?
-je maximalni mozna kompenzace pouze onech 250eur? (to mi stezi pokryje novou letenku)
-je neco, co mohu udelat, abych teto situaci co nejvice predesel/zmirnil ji? Nejake pojisteni atd.?
-funguje nejaka stranka, kde se daji dohledat vsechny lety z Prahy do Bergama s Wizzairem za posledni treba mesic, abych kouknul na to, jeslti a jake miva spoj zhruba zpozdeni?

Moc diky!

0 Citovat

My letěli v červnu a půl hodiny zpoždění kvůli personálu, co s metrem přeměřoval kufry. Včera měli zpoždění 45 minut: http://www.flightstats.com/go/FlightSta ... &x=13&y=15

0
4 reakce