Ahoj. Snažím se rezervovat letenky na webu United airlines, neboť nabízí ceny lepší než všechny jiné vyhledávače. Nicméně jsem se dostal k záludnému zádrhelu  .

Rezervace na webu United

Založil ve fóru Letecké společnosti

3 reakce

Ahoj.

Snažím se rezervovat letenky na webu United airlines, neboť nabízí ceny lepší než všechny jiné vyhledávače. Nicméně jsem se dostal k záludnému zádrhelu smiley Možná někdo z vás má více zkušeností a poradí.

Při platbě po mně rezervační systém chce vyplnit billing address. To by nebylo samo o sobě nic zvláštního, nicméně web Unitedu chce vybrat stát z rolovací nabídky a ta Česko nenabízí. Zajímala by mě rada jak toto obejít, protože:

1) Zkusil jsem vybrat jinou evropskou zemi, nicméně systém pak automaticky přepočte cenu na Eura a ta je pak o dost dražší než v USD

2) V případě, že jsem ponechal USA, systém sám o sobě kontroluje, zda zadaná adresa skutečně existuje

3) To by nebyl takový problém - stačí použít google mapy, ale nevím, zda se nedopouštím něčeho, na základě čeho by nám mohli letenky strnovat..

Máte někdo stejnou zkušenost? Jak jste ji řešili? Ani mě nenapadá, proč to vyžaduje pouze tyto státy.. Případně poradíte, kde rezervovat jinde a mohlo by to nabízet stejné ceny jako web United?
Díky moc za pomoc smiley

0

Mám teď úplně stejný problém. Jak jsi to řešil prosím? :)

0 Citovat

Vyřešit se to dá tak, že se tam dá adresa hotelu (nejlépe kde budeš skutečně bydlet, ale jde použít i jiný).

0 Citovat

Já jsem to vyřešil tak, že jsem si nakonec koupil letenku s Air Canada :D :D

0
3 reakce