Zdravím, vedel by mi niekto poradiť kde robím chybu, ak mi neberieID booking na online checking dnes. Kupil som letenky do Pariža z Prahy s transavia.com cez Rumbo, odlet 12/nov, prílet 14/nov 2016, došlo mi ID na booking od Rumbo ale na transavia.com mi to vobec neberie. Píšu síce na transavia.com, že: For many of our flights, you can check in online from 30 hours to 4 hours before departure. " ... ale pri WIzzair / Ryan / Easyjet není problém urobiť check-in aj skôr pred odletom, tak ale zase nechce sa mi veriť, že je to taký technicky problém pre transavia.com. Tí, ktorí ste leteli s transavia.com, fakt je to realita ten ich citát? Dík za info .

Transavia - odbavení

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

4 reakce

Zdravím, vedel by mi niekto poradiť kde robím chybu, ak mi neberieID booking na online checking dnes.
Kupil som letenky do Pariža z Prahy s transavia.com cez Rumbo, odlet 12/nov, prílet 14/nov 2016, došlo mi ID na booking od Rumbo ale na transavia.com mi to vobec neberie.
Píšu síce na transavia.com, že:
For many of our flights, you can check in online from 30 hours to 4 hours before departure. "
... ale pri WIzzair / Ryan / Easyjet není problém urobiť check-in aj skôr pred odletom, tak ale zase nechce sa mi veriť, že je to taký technicky problém pre transavia.com.

Tí, ktorí ste leteli s transavia.com, fakt je to realita ten ich citát?

Dík za info

0

Transavia ponuka checkin aj na letisku zadarmo. Takze pre nich je online checkin skor bonusom pre pasazierov ako povinnostou.
Ach,zase sa potvrdzuje ako Ryanair/Wizz a spol. uz uplne zblbli pasazierov smiley

0 Citovat

myslim, ze dnes to uz je jedno, pomaly kazdy ma smartphone a kto nema, tak moze pouzit niekoho ineho v skupine cestujucich. A tlaciaren maju skoro na kazdom ubytovani, tak zase tak tragicky by som to nevidel. Ryanair zatial nelieta z malych letisk v uzbeckej stepi, kde by sa nedal najst dobry signal, alebo tlaciaren na checkin smiley A komu sa nepaci, moze vzdy letiet konkurenciou.

0 Citovat

Neletel som este nikdy s Transavia, a potom byu cez Rumbo, a let je sobotu a "dievčatá" z Rumba robia PO-PIA, takže nechce sa mi riešiť problem ked bude

0 Citovat

Uz by som to nerobil cez Rumbo.

0
4 reakce