Ahoj, objednával jsem letenky kolem půlnoci, kdy končila sleva 20 % a než to člověk vše naťuká, tak už bylo po půlnoci. Naúčtovali mi 703 zl (cena platná v den slevy) a toto bylo kartou on-line zaplaceno po dokončení objednávky. Stále tam bylo 703 zl. Na webu mi v přehledu teď svítí doplatek 65 zl, který ale nejde doplatit, nikde žádné tlačítko na doplacení. (Teď jsem si všiml, že v mobilní appce to jde doplatit). Ráno přišla faktura, kde je uvedeno 768 zl. Stav platby na webu je pending Payment ALE v "Přehledu platby" je Nabídnutá cena = Souhrnná cena = 703 zl a stav Accepted. Nějaká rada, co s tím? Uhádal bych to? Děkuji, Víťa .

Wizz - chyba platby

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj,
objednával jsem letenky kolem půlnoci, kdy končila sleva 20 % a než to člověk vše naťuká, tak už bylo po půlnoci.
Naúčtovali mi 703 zl (cena platná v den slevy) a toto bylo kartou on-line zaplaceno po dokončení objednávky. Stále tam bylo 703 zl.
Na webu mi v přehledu teď svítí doplatek 65 zl, který ale nejde doplatit, nikde žádné tlačítko na doplacení.
(Teď jsem si všiml, že v mobilní appce to jde doplatit).
Ráno přišla faktura, kde je uvedeno 768 zl.
Stav platby na webu je pending Payment ALE v "Přehledu platby" je Nabídnutá cena = Souhrnná cena = 703 zl a stav Accepted.
Nějaká rada, co s tím? Uhádal bych to? Děkuji, Víťa

0

a Status letu mas confirmed ?

0 Citovat

Mně se tohle stalo při úhradě letenek wizz kreditem, zbytek
jsem doplacel kartou, kdy selhala platba kvůli chybně zadaným údajům. Na novém webu se rezervace jevila jako Confirmed, ale stejně mi přišel mail, že mám doplatit. Doplatek šel provést po přihlášení na staré verzi webu Wizz smiley Zkus to tedy na book.wizzair.com

0
2 reakce