Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s leteckou společností Eurowings na dlouhé lety (např. USA,Phuket)? Děkuji za informace  .

Eurowings

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

17 reakcí

Zdravím,

chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s leteckou společností Eurowings na dlouhé lety (např. USA,Phuket)?

Děkuji za informace smiley

0

Letěl jsem s nima loni z Kolína do Bostonu. Let bez problémů, zdarma byla jenom nějaká houska, jinak všechno za příplatek (jídlo, filmy, ...). Takže bych si vzal něco k jídlu a pití s sebou do letadla, případně něco na čtení a tak.

0 Citovat

Děkuji za info. S tím počítám, že člověk si musí vzít své nebo si připlatit. A posádka byla ok? Mám trošku obavy letět s nízkonákladovkou takovou dálku, létám s nima jen po Evropě, a tak mám trochu obavy smiley ale hodně lidí mi říká, že cesta je v pohodě.

0 Citovat

Mám trošku obavy letět s nízkonákladovkou takovou dálku - Malaysian nebola nizkonakladovka, ani Air France do Brazilie, Asiana v SFO smiley
Nemylit si lowcost sluzby s lowcost maintenance smiley

0 Citovat

Tak já jsem pochopil, že má obavu právě z těch služeb a ne z bezpečnosti.... Na to se ptala a na to dostala i odpověď

0 Citovat

pravda smiley bageta z letiskoveho supermarketu a voda z fontanky/WC v prenesenej PETke su zarukou spokojneho vyletu smiley

0 Citovat

Eurowing zavazadla

Víte někdo, jak to je s dokoupením zavazadla po rezervaci? Jestli se platí ajko např. u Ryanair vyšší cena. na webu se mi to nedaří dohledat. díky!

0 Citovat

no trvalo to asi 17 sekund

https://www.eurowings.com/en/inf...ggage.html

If you book your first piece of luggage up to 23 kg on the website, a surcharge of from € 15 / £13 / CHF 17 / $17 / CZK 386 / SEK 154 / NOK 143 / PLN 65 / HUF 4,785 per route and passenger (the exact amount depends on the route) will apply. This amount is increased to €30 / £26 / CHF 35 / $35 / CZK 771 / SEK 307 / NOK 286 / PLN 129 / HUF 9,571 (the exact amount depends on the route) for bookings at the airport counter. If you check in more than one bag weighing 23 kg, an additional charge will apply.

Luggage can be registered at the time of booking the flight or at a later date.

0 Citovat

to jsem našla taky, ale tam přece mluví o bookingu na letištní přepážce, ne o dodatečném bookingu online

0 Citovat

Prosvištěl bych trochu angličtinu...

0 Citovat

Zkrátka je to tak, že dokoupení zavazadla po rezervaci je stejně drahé jako při rezervaci, pokud proběhne online přes web :)

0 Citovat

nechápu. píšou tam, že první zavazadlo je od  € 15 při koupi online a poplatek se zvedá při bookngu na přepážce, ne? no a pak tahle věta, kde ale nespecifikují, jestli to bude stát stejně nebo ne:Luggage can be registered at the time of booking the flight or at a later date... tak se ptám, jestli má ně zkušenost

0 Citovat

díky :)

0 Citovat

Zdravím cestovatelé, prosím zkušenější o radu. Mám zpáteční letenky DRS-PMI, 26.11.-28.11.2018. Letím na otočku na 48hod. Cca měsíc před cestou mi přišla informace o zrušení druhého letu a automatickém nahrazení přes DUS s 2:45 přestupem, nic na výběr. Mám tedy letět zpět o dvě hodiny dříve a mnohem déle. Vzhledem k tomu, že tam jedu na pár hodin a program mám velmi nabitý, je tato změna zásadní. Nechce se mi přestupovat, když zrovna Malorka je tak dobře dostupná. Budu volat na call centrum a zajímalo by mě, co bych si mohl nárokovat. Ideálně bych si chtěl vybrat jiný termín, třeba letět o týden dřív a zachovat tak podstatu rezervace - 48hod. a přímé lety. Týden před tím  zrušeného nic není. Výslovně mi to ale v mailu nenabídli. Zmínili jen možnost vrátit peníze. To je určitě možnost, ale za 40eur už zpátečku nekoupím... Moje zkušenost cca 2 roky zpět s Germanií např. byla, že mi po zrušení jednoho letu nabídli vybrat si jakýkoliv let z DRS. Takže se mi povedlo ze zpáteční Malorky za 60eur mimo sezónu udělat zpáteční Madeiru v sezóně :)... o to mi teď nejde, ale jestli mám nárok na změnu vybrat si jiné přímé lety nebo je to jen dobrá vůle aerolinek. PS: Zkoušel jsem Eurowings kontaktovat přes webový formulář a automatická odpověď mi sdělila, že na můj požadavek bude odpovězeno za 3-8týdnů, to už můžu být také několik týdnů zpátky :).. Díky. Skalicz

0 Citovat

Nevím co chcete slyšet. Přijetí navrhované změny nebo refundace jsou standardní varianty. Když si vyhandrkujete změnu termínu, budete ji mít. 

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Nevím co chcete slyšet. Přijetí navrhované změny nebo refundace jsou standardní varianty. Když si vyhandrkujete změnu termínu, budete ji mít. 


Přesně tohle. Můj požadavek není standardní, záleží na dobré vůli aerolinek. Teď vím, jak se do telefonu chovat :) Děkuji za odpověď.

0 Citovat

Dobrý večer, před chvílí mi přišel email od Eurowings, že můj let byl zrušen.

Mail:

Dear Passenger,


We regret to inform you that we can not operate your flight as planned.


At present we are taking care of a replacement flight with TUI fly. If you agree with the transfer of your booking data to TUI fly, please click here within the next 10 days.


We ask for your understanding that the rebooking process will take several days and kindly ask for your patience.


You will receive your new booking confirmation with the relevant flight details directly from TUI fly.


In case of any additional costs that might occur in connection with the rebooking, you are welcome to forward the relevant receipts for checking. Please send the receipts and your account details to the following e-mail address: service@eurowings.com


Should you prefer to cancel your booking and receive a refund of the price of the ticket, please use the following Link in the next 10 days to initiate the cancellation.


We apologize for any inconvenience caused.


Chtěl bych se především zeptat, jak mohu akceptovat změny, když ty změny neznám? Nevím, kdy  by ty TUI Fly letěli a po tom, co bych na "here" kliknul, už bych zcela jistě peníze nazpět nedostal. Myslíte, že přijde ještě nějaký email, ve kterém budou změny uvedeny? Až poté bych je přece mohl přijmout.

Dále bych se chtěl zeptat, co tady myslí tím additional costs. Zrušený let měl odlétat v 7:10 a ten TUI může přece letět úplně jiný den v úplně jiný čas a ještě z jiného letiště...

Co byste prosím dělali v mé situaci?

Děkuji za pomoc

0 Citovat

zavolal Eurowings a opytal sa ich ...

0
17 reakcí